Călărași SUD
Anunțuri

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU

banner

COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul : EXTINDERE CANALIZARE MENAJERA SI REALIZARE DE RACORDURI LA RETEAUA DE CANALIZARE MENAJERA EXISTENTA IN LOCALITATILE ALEXANDRU ODOBESCU SI NICOLAE BALCESCU, COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, JUDETUL CALARASI” propus a fi amplasat în satele Nicolae Balcescu si Alexandru Odobescu.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul APM Calarasi Soseaua Chiciu, nr.2, jud.Calarasi şi la sediul titularului din comuna Alexandru Odobescu, judetul Calarasi, sat Nicolae Balcescu, str. Centrala nr. 29, în zilele de luni-vineri, între orele 8-16

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Calarasi.

Prezentul anunţ va fi publicat atat  in presa cat si la sediul administratiei locale pe teritoriul careia se va realiza investitia.

Articole asemănătoare

ANUNȚ DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

ANUNŢ DE PARTICIPARE LA LICITAŢIA DESCHISĂ

Anunț public referitor la “Actualizarea Planului Urbanistic General și a Regulamentului Local de Urbanism al comunei Modelu, jud. Călărași”

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...