Anunț

Deoarece am fost întrebați în repetate rânduri daca noul coronavirus se transmite prin apa, informăm opinia publică despre faptul că, așa cum scriu site-urile oficiale ale Ministerului Sănătății și Institutului de Sănătate Publică București, COVID-19 se transmite pe cale respiratorie,prin picături de secreție, produse de o persoană infectată care tuşeşte sau strănută. Transmiterea este posibilă când are loc contactul direct cu fluidele (sânge, materii fecale, urină, salivă) de la o persoană infectată.

COVID – 19 – NU SE TRANSMITE PRIN APĂ.

Apa distribuită de ECOAQUA SA are calitatea corespunzătoare Legii 458/2002 republicată, modificatăîn 2017,  realizându-se  dezinfecția si controlându-se prezența clorului rezidual liber în apa din rețea.

ECOAQUA SA  a intensificat monitorizarea calității apei distribuite, încă din luna februarie, prelevând și analizând fizico-chimic și bacteriologic probe suplimentare de apă din zonele cu densitate mare de populație (școli, grădinițe, instituții publice,spitale).

Ca măsuri de reducere a posibilităților de transmitere epidemiologică, ECOAQUA S.A. a luat masuri suplimentare de dezinfecție a spațiilor de lucru, a montat covoare cu dezinfectant la intrarea în stații și a restricționat accesul în stațiile de tratare a apei în toată aria de operare.

Ecoaqua S.A. roagă utilizatorii să foloseasca cât mai puțin modalitățile de plată prin casierii a facturilor de apă și să apeleze la  instrumentele de plată alternative:

1. In numerar prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint   sau un doi Centru de plăți

2. Prin virament în conturile bancare următoare prin OP sau internet banking:

BCR Călărași:                   RO32 RNCB 0098 0078 0871 0002

ALPHA BANK Călărași:RO91 BUCU 2341 2131 4508 9RON

CEC BANK Călărași:RO59 CECE CL01 30RO N043 1906

RAIFFEISEN BANK Călărași: RO57 RZBR 0000 0600 1955 5537

GARANTI BANK Călărași:     RO91 UGBI 0000 6720 0650 2RON

3. Plata utilizând telefonul mobil prin aplicația mobilPay Wallet– aplicație disponibilă GRATUIT pentru iOs și Android.Ea poate fi descărcată de pe App Store și Google Play.

4. Stațiile fixe de încasare SelfPay (fost ZEBRAPAY)care pot fi găsite în centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read