AcasăAnunțuriAnunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit

Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit

PRIMARIA COMUNEI DICHISENI anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul: „INFIINTARE RETEA CANALIZARE MENAJERA IN SAT COSLOGENI, SAT DICHISENI, SAT SATNOENI SI STATIE DE EPURARE, COMUNA DICHISENI, JUDETUL CALARASI”,propus a fi amplasat în intravilanul si extravilanul Comunei Dichiseni.

  Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, judetul Călărași şi la sediul PRIMARIEI COMUNEI DICHISENI, comuna Dichiseni, str. Lichiresti, nr.72, judetul Călărași, în zilele de luni-vineri, între orele 10-14, precum şi la următoarea adresă de internet: www.apmcl.anpm.ro.

  Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Călărași, Șoseaua Chiciului, nr. 2, judetul Călărași, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read