AcasăActualitateCifre de școlarizare, ca elemente de noutate, pentru județul Călărași

Cifre de școlarizare, ca elemente de noutate, pentru județul Călărași

A apărut Hotărârea Guvernului nr.403/04.05.2023, publicată în Monitorul Oficial nr. 389/05.05.2023 privind aprobarea cifrelor de școlarizare pentru învățământul preuniversitar și superior de stat în anul școlar/universitar 2023-2024.

În conformitate cu art. 17 din Metodologia privind fundamentarea cifrei de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat, evidența efectivelor de antepreșcolari/preșcolari și elevi școlarizați în unitățile de învățământ particular și confesional, precum și emiterea avizului conform în vederea organizării rețelei unităților de învățământ preuniversitar pentru anul școlar 2023 – 2024, aprobată prin OME nr. 6217/2022, ca element de noutate, pentru județul Călărași, cifrele de școlarizare sunt următoarele:

  • Învățământ profesional dual – Liceul Tehnologic ”Dan Mateescu” Călărași – 1 clasă solicitată de 2 operatori economici(0,5- Donalam, 0,5-Tenaris);
  • Învățământ profesional dual – Liceul Tehnologic ”Ion Ghica”  Oltenița – 0,5 – lăcătuș mecanic – prestări servicii, solicitată de operator economic Stentor.
  • În cadrul Liceului ”Danubius” Călărași, clasele de învățământ postliceal sanitar

(asistent medical generalist, asistent medical de farmacie) vor funcționa cu finanțare integrală de la bugetul statului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read