AcasăActualitatePrimarul îndrăgostit al municipiului Călărași, Marius Gogu Dulce, se joacă cu timpul,...

Primarul îndrăgostit al municipiului Călărași, Marius Gogu Dulce, se joacă cu timpul, banii și nervii călărășenilor

Într-o postare publică, liderul liberal călărășean Alin Bogdan Drăgulin semnalează, în mod ironic, că lucrările de reabilitare a străzii București, cu fonduri, în valoare de 10 milioane de euro, obținute de fosta administrație a municipiului Călărași, se derulează în mod haotic.

„Din celălalt capăt (intrarea dinspre Modelu) lucrările au început de câteva luni, dar nici acum nu s-a turnat vreun strat de asfalt, timp în care traficul a fost restricționat inutil. Totul pe timpul, banii și nervii călărășenilor.”

De vină pentru această situație se face vinovat actualul primar PSD al municipiului Călărași, Marius Gogu Dulce, cel care și-a angajat amanta, pe bani publici. Marius Gogu Dulce este cunoscut drept omul de casă al președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, judecat pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals material și șantaj.

Și Marius Gogu Dulce face obiectul unui dosar deschis de Direcția Națională Anticorupție, la sfârșitul anului trecut, unde sunt cercetate fapte similare: abuz în serviciu și șantaj, toate în formă continuată.

„Proiectul prevede ca pe aproape toată Str. București, de la 5 Călărași până la trecerea peste calea ferată (la Frână), să se facă săpături la adâncime de 60 cm, cum au fost cele de pe Str. Grivița, în vederea refacerii infrastructurii. Așa cum am mai prezentat, proiectul se desfășoară haotic, acest lucru îi afectează pe cetățeni fiind vorba despre principala arteră rutieră a municipiului nostru. De altfel, nu a fost niciodată prezentat public un grafic de lucrări, deși acesta a fost solicitat de mai multe ori.”

Finanțarea din fonduri europene a lucrărilor de pe Str. București si Prel. București, precizează liderul liberal din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, a fost obținută de către fosta administrație liberală.

„Odată ajuns primar, M. Dulce a anulat licitația lucrărilor, a refăcut procedura, pierzând astfel mai bine de 1 an de zile. Astăzi ne aflăm în situația în care vom pierde finanțarea dacă nu respectăm termenul limită de finalizare a lucrărilor de 31 Decembrie 2023”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read