Călărași SUD
Actualitate

Conferința Anuală pentru Programul Interreg V-A România-Bulgaria 2020

banner

Miercuri, 7 octombrie 2020, Autoritatea de Management (Ministerul Lucrărilor Publice,Dezvoltării și Administrației, România), Autoritatea Națională (Ministerul Dezvoltării Regionale și Lucrărilor Publice, Bulgaria) și Secretariatul Comun(Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru granița România-Bulgaria)auorganizat Conferinţa Anuală a Programului Interreg V-A România-Bulgaria. Conferințaa avut ca obiectiv principal prezentarea stadiului implementării și a rezultatelor Programului Interreg V-A România-Bulgaria, încadrându-se în seria de evenimente destinate creşterii gradului de transparență, prin informarea corespunzătoare a publicului.Evenimentul a fost organizat online, prin intermediul platformei Zoom.us și a fost transmis live pe canalul de YouTube al Programului.

În cadrul conferinţei anuale au fost prezentate informații privind stadiul implementării Programului Interreg V-A România-Bulgaria, precum și rezultatele majore atinse de către beneficiarii Programului de a lungul anului 2020. De asemenea, beneficiarii proiectelor finanțate în cadrul Programului au povestit despre proiectele implementate într-un parteneriat transfrontalier și au împărtășit impresii despre modul în care proiectele implementate au îmbunătățit calitatea vieții oamenilor din zonă, după cum urmează:

  1. ROBG-272, ”Row Adventure”, implementat de către Asociația AISSER, Călărași, Clubul Sportiv ”Sport for you and me” și Asociația Club Sportiv ACTIS
  2. ROBG-274, ”Standarde unitare, coordonare sporită – securitate comună”, implementat de către Municipalitatea Svishtov, împreună cu Municipalitatea Zimnicea,
  3. ROBG-452, ”Bine ați venit în evul mediu”, implementat de către Municipalitatea Mezdra, împreună cu Municipalitatea Dobrosloveni.

Cu prilejul aniversării Interreg – 30 de ani împreună, în timpul conferinței a fost difuzată o galerie video: 30 de ani de cooperare – provocări comune, oportunități comune, rezultate comune.

Pentru a afla mai multe informații despre Programul Interreg V-A România-Bulgaria, despre evenimentele viitoare, dar și despre proiectele finanțate, vă invităm să accesați pagina de internet www.interregrobg.euși site-ul noului program www.interregviarobg.eu.

Articole asemănătoare

Costinel Milescu, candidat PNL la Primăria Oltenița: ” Îmi doresc să repunem Oltenița în block-starturi”

publish@calarasisud.ro

(P) 10 la sută din PIB pentru educație

Primim la redacție: Lecție inedită de istorie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...