Călărași SUD
  • Acasă
  • Anunțuri
  • ECOAQUA SA CĂLĂRAȘI SI un-doi Centru de plati ANUNŢĂ SEMNAREA UNUI PARTENERIAT
Anunțuri

ECOAQUA SA CĂLĂRAȘI SI un-doi Centru de plati ANUNŢĂ SEMNAREA UNUI PARTENERIAT

banner

Incepand cu facturile emise in  luna martie 2018, clienții ECOAQUA Călărași din județul Călărași îşi pot plăti facturile de apă și canalizare  prin intermediul terminalelor din magazinele partenere cu sigla un-doi Centru de plati. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între  Mobile  Distribution SRL, centru de plăţi în numerar  şi ECOAQUA Călărași, operatorul regional de apă și canalizare din județul Călărași.

Serviciul se adresează clienților ECOAQUA Călărași din localitățile de operare din județul Călărași. Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura n cel mai apropiat magazin partener semnalizat „un-doi Centru de plati și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, clientul menționează suma pe care dorește să o plătească iar vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. 

Cele mai apropiate magazine partenere un-doi Centru de plati pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.un-doi.ro/magazine/, sectiunea „Localizare POS un-doi”, sau pe site-ul operatorului ECOAQUA  www.ecoaqua.ro, sectiunea Anunturi. 

Despre un-doi Centru de plati

Din 2005 ne-am specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom, drum care a culminat in septembrie 2014 cu lansarea un-doi Centru de plati – un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in magazinele partenere din toata tara, la care se adauga mereu altele noi.

Compania se dezvolta pe o structura de 5.500 de parteneri din toata tara, cu peste 7.500 de magazine si o experienta de peste 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobile.

 Despre ECOAQUA S.A CĂLĂRAȘI

 ECOAQUA S.A CĂLĂRAȘI a fost creată în anul 2004 ca Operator Regional de apa si canalizare în județele Călărași si Ialomiţa. ECOAQUA SA urmăreşte ca prin performanţele sale operaţionale şi financiare să asigure creşterea gradului de acces al populaţiei din aria de operare la aceste servicii, având ca obiectiv creşterea calitaţii serviciilor şi asigurarea conditiilor satisfacerii cerinţelor clienţilor noştri

Articole asemănătoare

Ciclism prin Grădiștea –Tradiție , Cultură și Natură

ECOAQUA SA ANUNTA DESCHIDEREA CENTRULUI NR 2 DE INFORMARE SI RELATII CU PUBLICUL SI VA ASTEAPTA CU DEOSEBIT INTERES

ANUNŢ DE LICITAŢIE

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
12°
cer senin
humidity: 62%
wind: 6m/s WSW
H 12 • L 10
18°
Wed
13°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...