AcasăActualitateEmil-Florian Dumitru, deputat liberal: Rezultant onorant, dar care responsabilizează

Emil-Florian Dumitru, deputat liberal: Rezultant onorant, dar care responsabilizează

Emil-Florian Dumitru, deputat PNL de Călărași și, totodată, vicepreședinte al Organizației Județene Călărași a acestei structuri politice, apreciază că rezultatul alegerilor locale și europarlamentare, derulate la sfârșitul săptămânii trecute, este unul onorant.

„O parte din cetățenii din județul Călărași au ales proiectele PNL, au ales dezvoltarea și prosperitatea. PNL a câștigat primăriile din 20 de localități din județ, anume Budești, Radovanu, Mitreni, Spanțov, Chiselet, Curcani, Luica, Lehliu-Sat, Ștefan cel Mare, Dragalina, Cuza Vodă, Modelu, Dichiseni, Unirea, Jegălia, Roseți, Borcea, Alexandru Odobescu, Sohatu, Dorobanțu.”

Emil-Florian Dumitru consideră că acest rezultat, obținut la scrutinul organizat în data de 9 Iunie, este unul care, în același timp, oferă o ocazie importantă pentru reflecție și îmbunătățirea atitudinii.

„Rezultatul ne onorează, dar în primul rând ne responsabilizează și ne obligă la recunoașterea greșelilor, ca pentru următorul examen electoral să fim mai aproape de cetățeni.”

20 de primării au fost adjudecate de candidații PNL, la nivel județean. Totodată, 40.067 de voturi a obținut Partidul Național Liberal, la nivelul județului Călărași, pentru postul de președinte al Consiliului Județean Călărași, reprezentând un procent de 29,78 la sută. Lista consilierilor județeni a fost susținută de 35.925 votanți, reprezentând un procent de 27,32 la sută.

„Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de cetățeni, continuând astfel proiectele și lucrul la câștigarea încrederii tuturor locuitorilor din județul Călărași. La fel ca în ultimii ani, vom continua să ne străduim și mai mult pentru a pune în aplicare proiectele anunțate, cu un efort susținut de a înțelege mai bine nevoile și dorințele cetățenilor.”

Recentul scrutin electoral reprezintă, în același timp, și un mesaj clar adresat politicienilor de dreapta, de la nivelul județului, consideră Emil-Florian Dumitru, dorința electorilor fiind aceea de a vedea schimbări și soluții reale.

„Mesajul lor trebuie înțeles cu o claritate ce va conduce la o ajustare a abordării pentru a răspunde mai bine așteptărilor acestora. Credem cu tărie că PNL Călărași poate depăși media națională la următoarele examene electorale, iar pentru aceasta, trebuie ca locuitorii să fie ascultați și colaborarea cu aceștia să fie îmbunătățită.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read