AcasăActualitateEmil-Florian Dumitru, deputat PNL: Partidul Popular European este formațiunea care a influențat...

Emil-Florian Dumitru, deputat PNL: Partidul Popular European este formațiunea care a influențat cel mai mult politicile europene

Început în cursul zilei de miercuri, 6 martie, la București se derulează Congresul Partidului Popular European, în prezența a peste 2.000 de delegați din 40 de țări.

Prezent la acest eveniment, ca delegat din, deputatul Emil-Florian Dumitru, vicepreședintele Organizației Județene Călărași a Partidului Național Liberal, afirmă că e mândru că participă la reuniunea celui mai important partid politic european.

„Partidul Național Liberal și România sunt gazda unui congres unde se stabilește viitorul Europei. Noi, liberalii, suntem aici pentru a ne asigura că viitorul va fi unul bun, prosper și sigur pentru români. În cele două zile ale summit-ului PPE, 13 șefi de stat și de guverne din Uniunea Europeană sunt prezenți la București – ocazie cu care vor vedea și progresele pe care le-a făcut România în ultimii ani.”

Emil-Florian Dumitru afirmă, în continuare, că Partidul Popular European este formațiunea care a influențat cel mai mult politicile europene.

„De zeci de ani, Partidul Popular European promovează libertatea, democrația, economia liberă de piață precum și valorile clasice europene precum credința, familia și patriotismul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read