AcasăActualitateÎn județul Călărași, doar trei unități de învățământ funcționează pe scenariul 3

În județul Călărași, doar trei unități de învățământ funcționează pe scenariul 3

Conform Ordinului comun MEC-MS 5487/31.08.2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, prin administrațiile publice locale au fost asigurate atât măștile cât și dezinfectanții pentru mâini și suprafețe.
În județul Călărași, doar trei unități de învățământ funcționează pe scenariul 3: Școala Gimnazială Nr. 1 Ileana – Structura Arțari, Școala Gimnazială Nr. 1 Vlad Țepeș, F.E.G. Călărași. Aceste trei unități dispun de device-uri astfel încât să poată fi asigurată învățarea online.
Pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, prin inspectorul școlar desemnat pentru proiecte educaționale, face demersuri pentru accesarea de fonduri europene pentru achiziționarea materialelor care vor asigura buna desfășurare a organizării procesului de învățământ.
Prin inspecțiile tematice care se derulează în această perioadă, este monitorizată organizarea și desfășurarea activităților din cadrul unităților de învățământ din județul Călărași, cu respectarea prevederilor ordinului comun MEC-MS nr. 5487/31.08.2020 și cu respectarea ordinului nr. 5447/31.08.2020 privind aprobarea Regulamentului cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read