Călărași SUD
Actualitate

În județul Călărași, doar trei unități de învățământ funcționează pe scenariul 3

banner

Conform Ordinului comun MEC-MS 5487/31.08.2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, prin administrațiile publice locale au fost asigurate atât măștile cât și dezinfectanții pentru mâini și suprafețe.
În județul Călărași, doar trei unități de învățământ funcționează pe scenariul 3: Școala Gimnazială Nr. 1 Ileana – Structura Arțari, Școala Gimnazială Nr. 1 Vlad Țepeș, F.E.G. Călărași. Aceste trei unități dispun de device-uri astfel încât să poată fi asigurată învățarea online.
Pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, prin inspectorul școlar desemnat pentru proiecte educaționale, face demersuri pentru accesarea de fonduri europene pentru achiziționarea materialelor care vor asigura buna desfășurare a organizării procesului de învățământ.
Prin inspecțiile tematice care se derulează în această perioadă, este monitorizată organizarea și desfășurarea activităților din cadrul unităților de învățământ din județul Călărași, cu respectarea prevederilor ordinului comun MEC-MS nr. 5487/31.08.2020 și cu respectarea ordinului nr. 5447/31.08.2020 privind aprobarea Regulamentului cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitare.

Articole asemănătoare

Localitățile călărășene, realități și perspective

publish@calarasisud.ro

Klaus Iohannis a explicat la Focșani ce înseamnă o Românie normală

publish@calarasisud.ro

Termenul de valabilitate a cardurilor naționale de sănătate a fost prelungit de la 5 la 7 ani

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...