AcasăActualitateA fost stopată ilegalitatea de la Ecoaqua

A fost stopată ilegalitatea de la Ecoaqua

Ilegalitatea comisa la ECOAQUA S.A. în data de 13.05.2020, a fost stopată în ședința A.G.A. din data de 07.09.2020, înainte de finalizarea dosarelor începute in justiție. Astfel, prin crearea unei noi majorități a acționarilor Ecoaqua S.A. (urmare în principal a pierderii funcției de președinte al Consiliului Județean de către domnul Vasile Iliuță), s-a luat masura anulării hotărârilor A.G.A. din 13.05.2020.
La momentul actual, consiliul de administrație este format din 5 membri (prin demisia domnilor Iorgovici Claudiu și Zăvălaș Liviu Marian). Completarea Consiliului de Administrație se va face prin ocuparea celor două locuri vacante de către persoanele aflate pe lista scurtă în urma selecției din anul 2016 și care au îndeplinit criteriile.
S-a luat imediat măsura revocării din funcție a directorului general Nuțu Marcel, numit fără nici o bază legală (nu selecție, nu verificări, nimic) și a fost numit pe acest post domnul Neacșu Constantin, acesta fiind următorul din lista rezultată în urma selecției efectuate în anul 2016 pentru postul de director general.
Se va putea astfel acționa, în deplină legalitate și cu respectarea aranjamentului instituțional, pentru reluarea eforturilor de finalizare a contractului de finanțare POIM 2014-2020. Acesta reprezintă obiectivul principal aflat pe lista Consiliului de Administrație.
In subsidiar, Consiliul de Administrație a fost împuternicit de A.G.A. operator să facă o analiză a situației financiare a operatorului regional, situație care nu s-a îmbunătățit cu nimic prin eforturile celor care au dorit schimbarea ilegala a conducerii ECOAQUA S.A.
Consiliul de Administrație va analiza toate deciziile conducerii interimare în vederea anulării abuzurilor săvârșite în perioada mai-septembrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read