Călărași SUD
Anunțuri

Informare

banner

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL COMUNA ALEXANDRU ODOBESCU, localitatea Nicolae Bălcescu, str. Centrală, nr. 25, jud. Călărași, tel. 0242533600, intenționează să solicite de la A.N. “Apele Române” – Direcția Apelor Buzău Ialomița, aviz de gospodărire a apelor / aviz amplasament, pentru realizarea lucrărilor “Modernizarea sistemului de alimentare cu apă existent în localitatea Nicolae Bălcescu, comuna Alexandru Odobescu, județul Călărași”, amplasate în judeţul Călărași, comuna Alexandru Odobescu, sat Nicolae Balcescu.
Această investiție este existentă.
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.
Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa primaria_alodobescu@yahoo.com, Mircea Marius Cristian, 0242533700, dupa data de 03.09.2020.

Articole asemănătoare

Stadiul investițiilor ce se vor derula, în perioada următoare, în municipiul Călărași

publish@calarasisud.ro

ÎN ATENŢIA SOLICITANŢILOR DE LOCUINŢĂ CONSTRUITE PENTRU TINERI ÎN REGIM DE ÎNCHIRIERE PRIN PROGRAMUL ANL

ANUNȚ DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...