INFORMARE

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL: COMUNA DRAGALINA, cu sediul in Bulevardul General Ioan Dragalina, nr.46, comuna Dragalina, județul Călărași ,telefon 0242 708 073, intenționează să solicite  de la A.N. “Apele Române” – Direcția Apelor Buzău Ialomița, aviz de gospodărire a apelor /aviz de amplasament , pentru realizarea lucrărilor: ”ACTUALIZAREA PLAN URBANSITRIC GENERAL(PUG) SI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM (RLU) COMUNA DRAGALINA, JUDETUL CALARASI” amplasate în satul Dragalina, sat Drajna noua  si sat Constantin Brâncoveanu , comuna Dragalina, județul Călărași.

Această investiție este noua.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Bulevardul General Ioan Dragalina, nr.46, comuna Dragalina, județul Călărași, persoana de contact Stanciu Marian Gabriel sau Jianu Vasilica, nr.tel.0242 708 073, după data de 08.09.2023.             

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read