Călărași SUD
Anunțuri

INFORMARE

banner

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, COMUNA GRĂDIȘTEA cu sediul în sat Grădiștea, strada Calea Călărași, numărul 132, comuna Grădiștea, județul Călărași, cod fiscal 4602688, număr telefon 0242336017, intenționează să solicite de la A.N. ,,Apele Române” Direcția  Apelor Buzău Ialomița, aviz de gospodărire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor ,,Înființare rețea de canalizare cu stație de epurare în comuna Grădiștea, județul Călărași” parte din proiectul integrat ,,Modernizare gospodărie de apă și înființare stație de tartare apă în satul Grădiștea, comuna Grădiștea, județul Călărași și Înființare rețea de canalizare cu stație de epurare în comuna Grădiștea, județul Călărași”, amplasată în satul Grădiștea, comuna Grădiștea, județul Călărași.

Această investiție este nouă.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmit observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului la adresa strada Calea Călărași,  numărul 132, sat Grădiștea, comuna Grădiștea, județul Călărași, număr de telefon 0242336017, fax 0242336164, e-mail: primaria@primariagradistea.ro         

Persoană de contact din partea beneficiarului: Aloman Irene Daiana Florentina – consilier asistent – compartiment Dezvoltare Locală – telefon: 0242336017, fax:0242336164, e-mail: irene.aloman@primariagradistea.ro sau primaria@primariagradistea.ro.

Primar,

Ing. Constantin CORBU

Articole asemănătoare

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

publish@calarasisud.ro

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (titularul proiectului)

publish@calarasisud.ro

ANUNȚ DE PRESĂ Privind tratamentele de dezinsecție ce se vor efectua în perioada 20-24.08.2018

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...