Călărași SUD
Anunțuri

INFORMARE

banner

În conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificările și completările ulterioare, TITULARUL COMUNA DICHISENI, STR. LICHIREȘTI, NR. 72, NR. TELEFON 0242 313 637, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI, intenționează să solicite de la A.N. ‘’Apele Române’’ – Direcția Apelor Buzău Ialomița, aviz de gospodărire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrărilor ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC GENERAL ȘI REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM AL COMUNEI DICHISENI amplasat în comuna DICHISENI, județul Călărași.

Documentația poate fi consultată la S.G.A. CĂLĂRAȘI.

Persoanele care doresc să obțină informații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau la ZAMFIR MIHAI, nr. de telefon 0241 313 637 după data de 04.12.2019.

Articole asemănătoare

Anunț

ECOAQUA SA CĂLĂRAȘI SI un-doi Centru de plati ANUNŢĂ SEMNAREA UNUI PARTENERIAT

ANUNŢ DE LICITAŢIE

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...