AcasăActualitateLiviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei:...

Liviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei: Pentru un Călărași plin de flori!

Liviu Coman, candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, ne invită într-o călătorie colorată prin inima verde a municipiului.

„În serele Serviciului Public Spații Verzi, din subordinea Primăriei Călărași, sub atenta îngrijire a muncitorilor noștri dedicați, înflorește speranța pentru un oraș mai vibrant. Peste 220.000 de plantule își încep viața aici, în fiecare an: panseluțe, garofițe, părăluțe, crizanteme, begonii, mușcate. Aceste flori, repicate cu grijă în parcurile și spațiile verzi ale Călărașiului, nu sunt doar o încântare vizuală, ci și un simbol al muncii neobosite și al pasiunii celor care le-au cultivat. Este o muncă ce merită toată lauda, mai ales că se desfășoară cu echipamente care sunt depășite din punct de vedere tehnologic.”

Liviu Coman, actualul viceprimar al municipiului Călărași, de profesie inginer silvic, cu o largă experiență profesională, știe foarte bine că, la nivelul urbei noastre, florile sunt mai mult decât simple decorațiuni, acestea reprezentând o sursă de bucurie pentru fiecare dintre noi.

„Pentru a continua această tradiție și pentru a aduce mai multă culoare în viețile noastre, este esențial să modernizăm serele municipale și să le dotăm cu echipamente de ultimă generație.”

Candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, Liviu Coman vă îndeamnă ca, prin votul din data de 9 iunie a.c., să sprijiniți, în continuare, acest lucru.

„Alăturați-vă mie și echipei de consilieri din partea Alianței PMP-Forța Dreptei, pentru a face din Călărași un oraș înfloritor, un loc unde frumusețea naturală și grija pentru mediu merg mână în mână! Împreună putem reconstrui și revitaliza spațiile noastre publice, transformându-le în oaze de frumusețe și armonie!”

Material realizat de: Som & Com Public Prest SRL Colibași
Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Județeană Călărași, parte în Alianța Electorală PMP-Forța Dreptei
CUI MF: 21240022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read