AcasăActualitateAlegeți candidații Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Călărași și Camelia Dăscălescu...

Alegeți candidații Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Călărași și Camelia Dăscălescu pentru Președinte al Consiliului Județean Călărași

Călărașiul a fost o lungă perioadă grânarul țării. De atunci și până acum s-a creat o diferență uluitoare între marii fermieri și micii producători, determinându-i pe cei din urmă să renunțe în număr din ce în ce mai mare la agricultură. Această diferență a încetinit dezvoltarea județului Călărași, micii fermieri negăsind nicio modalitate de supraviețuire.

Judeţul Călăraşi are cele mai productive terenuri agricole din Bărăgan. Cu toate acestea, gradul de sărăcie este unul ridicat, deoarece terenurile agricole au fost comasate și micii fermieri au fost forțați să renunțe la agricultură, ajungând să își concesioneze pământurile sau chiar să le vândă, să își vândă utilajele, pentru că nu se mai puteau susține.

Având Dunărea vecină, nu putem accepta ca una dintre cele mai apăsătoare probleme pentru agricultorii noștri să fie irigația. Această problemă afectează an de an producțiile, fermierii și implicit economia locală.

Îmi doresc ca fiecare gospodar să aibă la îndemână toate resursele necesare astfel încât să se poată dezvolta, să poată produce, să își poată asigura un trai liniștit, făcând ce știe, ce îi place, ce a învățat. Județul Călărași are un potențial agricol enorm iar Consiliul Județean este dator să investească și să susțină acest domeniu, pentru ca toți agricultorii, mici sau mari, să beneficieze de roadele acestui potențial.

Pe 9 iunie vă invit să ieșiți la vot și să alegeți candidații Alianței Dreapta Unită la Consiliul Județean Călărași și Camelia Dăscălescu pentru Președinte al Consiliului Județean Călărași!

Forța Dreptei Călărași – CMF 21240063

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read