AcasăActualitateLiviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei,...

Liviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei, pentru un oraș curat și prietenos cu mediul!

Liviu Coman, actual viceprimar al municipiului și candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, a constatat, încă de la preluarea mandatului, începând cu toamna anului 2000, că, la marginea Cartierului Obor, pe Strada Bârsei, exista o adevărată groapă de gunoi, unde foarte multe deșeuri abandonate au fost depozitate în anii precedenți.

„Mirosul era greu de suportat, iar riscul de infecție era unul real! De îndată, am coordonat o acțiune de salubrizare a acestei zone, în urma căreia au fost ridicate peste 3.000 de tone de deșeuri abandonate. Am dispus amenajarea de platforme dotate cu containere pentru depozitarea deșeurilor, iar ulterior zona a fost supravegheată de către lucrători din cadrul Direcției de Poliție Locală, inspectori din cadrul Serviciului de Gospodărire Comunală și, nu de puține ori, de mine, personal, pentru menținerea curățeniei în zonă, reușindu-se acest lucru. Astfel, această suprafață s-a transformat, ulterior, într-o plăcută zonă de spațiu verde.”

Actual viceprimar al municipiului și candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, Liviu Coman, a procedat în același fel în multe alte zone din oraș. Sunt amintite: platforma de gunoi eliminată de pe strada Oborului, din apropierea Căminului de Bătrâni, rampa de gunoi de la intersecția străzii Prelungirea Dobrogei cu strada Rocadei, rampa de gunoi de la intersecția străzii Independența cu strada Petroșani, din Cartierul Măgureni.

„Echipa noastră a început și continuă să ofere călărășenilor un oraș verde, plin de spații de recreere, un mediu sănătos pentru o dezvoltare armonioasă. De aceea, prin vot, fiți alături de mine și de echipa mea de consilieri, pentru continuarea curățeniei în municipiul Călărași.”

Material realizat de: Som & Com Public Prest SRL Colibași
Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Județeană Călărași, parte în Alianța Electorală PMP-Forța Dreptei
CUI MF: 21240022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read