AcasăActualitateCandidații USR la Consiliul Local al Municipiului Călărași sunt profesioniști în adevăratul...

Candidații USR la Consiliul Local al Municipiului Călărași sunt profesioniști în adevăratul sens al cuvântului

Costin Mirescu, Cristian Dragomir și Viorel Solomon aduc în atenție problemele stringente ale orașului: gestionarea deșeurilor, gropile și șantierele fără sfârșit, precum și lipsa terenurilor pentru sport și socializare pentru tineri. Soluții EXISTĂ, dar pentru a le implementa, Călărașiul are nevoie de o echipă tânără și implicată.

CANDIDAȚII USR LA CONSILIUL LOCAL – vocea celor care cer TRANSPARENȚĂ, RESPONSABILITATE și RESPECTAREA intereselor cetățenilor!

Noi propunem nu doar CV-uri care dau bine pe hârtie, ci oameni validați profesional, care vorbesc despre fapte, nu despre titluri. Alături de Costin Mirescu, Cristian Dragomir, Viorel Solomon, Marian Cojocea, Laurențiu Andoniu și Cristian Eremia, ne angajăm să facem o schimbare REALĂ în Municipiul Călărași.

📅 Pe 9 iunie, votează SCHIMBAREA! 📅 Numărul 2 pe buletinul de vot pentru Primăria Călărași și Consiliul Local. Alege o echipă dedicată și competentă!

USR #ConsiliulLocal #Schimbare #Profesionalism #Transparență #Responsabilitate #EchipăTânără #VotațiUSR #AlegeriLocale #CandidațiProfesioniști #CălărașiCurat #Modernizare #ViitorPentruTineri #PrimăriaCălărași

Comandat de Uniunea Salvați România – Filiala Județeană Călărași
Cod mandatar: 21240009

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read