AcasăActualitateLiviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei,...

Liviu Coman, candidat pentru funcția de primar, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei, pentru un trafic rutier și pietonal în siguranță, în municipiul Călărași

Liviu Coman, actual viceprimar al municipiului și candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, a inițiat și coordonat acțiunea de amenajare a celor două sensuri giratorii, situate la intersecția străzii București cu bulevardele Nicolae Titulescu și Cuza Vodă.

„Suntem în intersecția de la 5 Călărași. Vă amintiți cum se circula în această intersecție, când traficul rutier era la mica înțelegere între conducătorii auto? Vă amintiți ambuteiajele care se creau și, nu de puține ori, micile accidente care se produceau?”

Liviu Coman, candidatul pentru funcția de primar al municipiului Călărași, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, afirmă că, încă de la începutul mandatului de viceprimar, convins de eficiența traficului rutier după regula sensului giratoriu, a inițiat și coordonat acțiunea de amenajare a sensului giratoriu din intersecția de la 5 Călărași. A făcut același lucru și pentru intersecția din imediata apropiere a Colegiului Agricol „Sandu Aldea”.

„În prezent, se poate observa, traficul este fluent și în deplină siguranță pentru pietoni și conducători auto.”

Convingerea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Călărași, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, este că această inițiativă trebuie continuată, inițiindu-se, totodată, un studiu de trafic pentru înființarea de sensuri giratorii și în alte intersecții. Exemplifică, în acest sens, intersecția dintre bulevardele Nicolae Titulescu și Republicii, cea dintre bulevardele Cuza Vodă și Republicii, intersecția dintre strada Sloboziei și bulevardul Republicii, unde traficul rutier este foarte greoi.

„Sunt convins că amenajarea de sensuri giratorii în aceste intersecții ar rezolva situația actuală.”

Liviu Coman, actual viceprimar al municipiului și candidat, pentru funcția de primar al Călărașiului, din partea Alianței PMP-FORȚA DREPTEI, consideră că și instituirea de sensuri unice, pe mult mai multe străzi, după finalizarea lucrărilor de reabilitare a străzii București, principala arteră a municipiului, după modelul străzilor Grivița, Rahova, Plevna și Viitor, e o soluție care va conduce la descongestionarea traficului, iar aceasta trebuie luată în considerare.

Convingerea candidatului pentru funcția de primar al municipiului Călărași, din partea Alianței PMP-Forța Dreptei, este că această inițiativă trebuie continuată, inițiindu-se, totodată, un studiu de trafic pentru înființarea de sensuri giratorii și în alte intersecții.

„Vă invit, prin vot, fiți alături de mine și de echipa de consilieri propusă de alianța electorală PMP și FORȚA DREPTEI, pentru un trafic rutier fluent și pietonal în siguranță, în municipiul nostru, prin înființarea de sensuri giratorii și sensuri unice!”

Material realizat de: Som & Com Public Prest SRL Colibași

Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Județeană Călărași, parte în Alianța Electorală PMP-Forța Dreptei
CUI MF: 21240022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read