AcasăActualitateMinistrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, s-a întâlnit cu...

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, s-a întâlnit cu primarii din județ

Miercuri, 5 iulie 2023, la invitația senatorului Ciprian Pandea, președintele PNL Călărași, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, a efectuat o vizită de lucru în județul Călărași, ocazie cu care a purtat discuții cu toți primarii călărășeni, într-o întâlnire organizată de prefectul Valentin Barbu, în sala de ședințe a IPJ Călărași.

Discuțiile purtate de către ministrul Adrian Ioan Veștea cu edilii din întreg județul Călărași au fost urmate de o vizită pe șantierul unde, prin Compania Națională de Investiții, se construiește o aripă nouă pentru Spitalul Județean ”Dr. Pompei Samarian” Călărași, obiectiv care a primit finanțare în guvernarea liberală, în anul 2020. Așa cum, de altfel, a primit undă verde un alt proiect de dezvoltare important pentru județul Călărași, și anume pasajul suprateran de la Drajna, deschis circulației de puțină vreme. Totodată, a fost vizitat și șantierul unde clădirea Palatului Prefecturii se reabilitează, prin finanțare CNI.

Vizita ministrului Veștea s-a încheiat printr-o întâlnire cu primarii, viceprimarii, președinții de filiale locale și directori de deconcentrate PNL, găzduită în comuna Dragalina, de către edilul Gabriel Stanciu. Administrația locală a comunei Dragalina a prezentat, cu acest prilej, ministrului Dezvoltării câteva obiective de investiții aflate în derulare sau finalizate.

Alături de președintele PNL Călărași, Ciprian Pandea, au fost prezenți pe durata vizitei ministrului Adrian Ioan Veștea, prefectul Valentin Barbu, deputatul Emil Dumitru, directoarea Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, directorul AFIR, George Chiriță, precum și Alexandru Soare și Dragoș Horia Buhociu, directori în cadrul MDLPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read