AcasăActualitatePanică: Alți traficanți de droguri au fost prinși!

Panică: Alți traficanți de droguri au fost prinși!

5 inculpați au fost arestați preventiv, în cursul zilei de vineri, 18 iunie 2021, printr-o decizie a Tribunalului Călărași, al propunerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași. Este vorba de Eusebiu Gologan, Mihaela Gologan, Florian Drezaliu, Maria Gologan și Zamfir Gologan. Aceștia sunt acuzați de trafic de droguri de risc.

Mihaela Gologan și Eusebiu Gologan

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna decembrie 2020, inculpații au comercializat droguri de risc către consumatori de pe raza localității Năvodari.


La data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a unui inculpat, în timp ce deținea cantitatea de 130 de grame de cannabis, pe care urma să o comercializeze. Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Călărași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în localitatea Năvodari, în urma cărora au fost descoperite și ridicate 10 ghivece cu plante de cannabis și 3 saci ce conțineau un număr de 53 de plante de cannabis, cu o masă brută totală de aproximativ 5 kilograme.

Florian Drezaliu

Florian Drezaliu face parte dintr-o grupare specializată în contrabandă, cu centrul de desfășurare pe raza localităților Năvodari, Valul lui Traian și Constanța. În 2018, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, cu executare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read