Călărași SUD
Publicitate

Philips Hue îți transformă casa într-o locuință inteligentă prin Lucendi.ro

banner

Ce este Philips Hue?

Un sistem de iluminat wireless personal. Poți alege și varianta cu lumina albă normală (putând selecta caldura dată de becuri), dar și cu lumină colorată. Poți controla cu ajutorul telefonului mobil fiecare bec astfel încât să creezi o atmosfera dupa cum îți dorești.

Sistemul este deschis: aplicație-bridge-bec. Bridge-ul este cel conectat la wireless și cu care poti controla becurile prin aplicație.

 Lucendi.ro oferă pe piața locală Philips Hue, cea mai variată gama de soluții dedicate segmentului de consumatori. Hue combină eficiența becurilor LED cu tehnologia intuitiva wireless și controlul inteligent mobil într-un sistem de iluminat unic.

Noua familie de produse Hue White Ambiance integrează cu succes designul modern al corpurilor de iluminat pentru acasă cu sistemul de control inovator bazat pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu usurință a scenariilor de lumină prestabilite în funcție de preferințe. Gama oferă posibilitatea de selectare a corpurilor de iluminat de tip lămpi, aplice, veioze sau spoturi luminoase, existând opțiuni pentru principalele încăperi din casă. Corpurile de iluminat decorative pot fi utilizate în mod independent sau integrate într-o rețea Hue deja existentă în locuință.

”O casă inteligentă este o casă “ușor de utilizat”, pe care tot mai mulți consumatori români de dispozitive conectate si-o doresc. Accesul la Internet și deschiderea tot mai mare spre digitalizare a condus la o creștere semnificativă a cererii de tehnologie LED, iar, în domeniul Smart Home, produsul nostru vedetă este anul acesta cu siguranță Philips Hue. Ne așteptăm ca în următorii cinci ani să asistam la o evoluție a pieței românești a caselor inteligente și a cererii pentru sisteme interconectate capabile să simplifice și să îmbunătățeasca viața de zi cu zi a consumatorilor”, spune Lucendi.ro

Portofoliul Philips Hue, lansat sub conceptul Connected Lighting, oferă consumatorului o experiență de utilizare inedită, prin controlul personalizat al luminii în propria locuință. Utilizatorii de Philips Hue pot alege, în funcție de preferințe, nuanța, contrastul și intensitatea luminoasă, având la dispoziție un spectru de 16 milioane de culori. Principalele motive pentru care sistemul Hue este achiziționat sunt astfel legate de nevoia de lumină acordată la starea de spirit, realizarea de experiențe cu familia sau prietenii și controlul de la distanță alături de programarea luminilor pentru o securitate sporită.

Din ce in ce mai mult, o casă inteligentă promovează conceptul de eficiență energetică. Gama Philips Hue pentru acasă cuprinde atât becuri inteligente cu consum redus de energie (clasice sau de tip spot) cât și corpuri de iluminat cu LED integrat. Kit-ul de bază constă in trei becuri LED RGB Wi-Fi și bridge-ul Hue, acesta fiind “podul” dintre becuri și aplicația Hue și poate conecta până la 50 de surse de iluminat Hue. Cele peste 200 de aplicații disponibile oferă posibilitatea de personalizare a luminii, de pe propriul dispozitiv inteligent mobil (telefon, tableta) – de la lumina alba funcțională caldă sau rece până la scene de iluminat complexe cu nenumarate culori.

„Românii sunt tot mai deschiși, în general, la adresa dispozitivelor inteligente și, în particular, datorită gradului mare de interactivitate, la sistemul Philips Hue. Acesta este un sistem de iluminat prietenos, interactiv, personalizabil și ușor de conectat cu televizorul sau sistemul de muzică, creând astfel experiențe de divertisment inedite“, menționează Lucendi.ro

Articole asemănătoare

Casa Corpului Didactic: Ofertă de formare profesională

publish@calarasisud.ro

FESTIVAL NAŢIONAL DE MUZICĂ ŞI DANS PENTRU COPII « BATCA »

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...