AcasăPoliticăSenator Filipescu: “35% ar fi un procent minim pe care noi să-l...

Senator Filipescu: “35% ar fi un procent minim pe care noi să-l atingem la Europarlamentare

Partidul Național Liberal va prezenta publicului lista candidaților pentru alegerile europarlamentare în luna februarie, estimează senatorul liberal Răducu George Filipescu. Acesta se arată încântat de faptul că pe un loc eligibil va fi prezent fostul deputat de Călărași, PNL-istul Dan Motreanu. Senatorul Filipescu spune că încă nu s-a luat o decizie care să privească rezultatul așteptat la alegerile din luna mai, dar apreciază că un scor electoral sub cel din 2014 nu poate fi acceptat: “Vom stabili cota pe care trebuie să o atingem. În orice, eu zic că nu trebuie să intrăm sub procentul din 2014. Atunci am avut 35%, am fost singura organizație din țară care a bătut PSD. Cu 35%, atunci ne-am situat pe primul loc. Acum condițiile s-au schimbat, nu mai e ca atunci. Eu spun că 35% ar fi un procent minim pe care noi să-l atingem.”.

Senatorul Filipescu estimează că PNL s-ar bucura, în momentul de față, de aproximativ 30-32% din intenția de vot a electoratului. Parlamentarul liberal crede că o bună organizare și mobilizarea tuturor liberalilor din județul Călărași poate aduce, din nou, un rezultat cu care PNL să se mândrească la nivel național. Filipescu speră ca primarii PNL din județul Călărași să se mobilizeze pentru o bună organizare a campaniei electorale pentru Europarlamentare, explicând că un rezultat bun la această rundă de alegeri nu va face decât să consolideze influența politică a partidului, cu consecințe pozitive inclusiv în alegerile locale de anul viitor.

În perspectiva apropierii confruntării politice ce va avea loc în alegerile europarlamentare, senatorul Răducu Filipescu a făcut un apel la nevoia de unitate în cadrul partidului, explicând că renunțarea la unele orgolii personale de dragul interesului partidului este mai mult decât necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read