AcasăActualitatePNL Călărași strânge rândurile

PNL Călărași strânge rândurile

Pentru că în această perioadă politică se tot vorbește de alegeri anticipate aș vrea să subliniez câteva lucruri care pentru mine și pentru toată Organizația PNL Călărași sunt o surpriză plăcută și în același timp este buba pe care Guvernul Orban a dat-o în fața cetățenilor și anume că este primul guvern, primul Prim-Ministru al României care a arătat adevărul activității guvernamentale. Guvernul Orban este primul Guvern care a arătat ce datorii avem, care este deficitul bugetar și ce măsuri concrete s-au luat și se vor lua în continuare pentru a micșora deficitul și a intra pe un făgaș normal privind activitatea guvernamentală.

De asemenea este regretabil că în comisii, comisii care în marea lor majoritate sunt patronate de PSD-iști, să existe un circ ieftin acuzând propunerile de miniștri de tot felul de probleme, iar în momentul în care, candidații noștri la funcțiile de miniștri au încercat să aducă argumente și să spună adevărul prezentând activitatea, membrii comisiilor au încercat să obstrucționeze răspunsurile date, totul a culminat cu un vot negativ pe care l-au acordat acestora.

Vreau să mai afirm un lucru și anume că suntem întru totul de acord și susținem hotărârea Guvernului pentru alegeri anticipate. Suntem întru totul de acord cu toate hotărârile care s-au luat și spun asta ținând cont că în ședințele de birou național se discută transparent de problemele existente și de măsurile care se stabilesc, lucru care, la fel, nu s-a mai întâmplat niciodată. Acest lucru ne face ca, în această perioadă, să ne mobilizăm astfel încât la alegerile ce vin, parlamentare și locale, să ne prezentăm în fața electoratului cu candidați care vor câștiga alegerile locale.

De asemenea, după cum știți, domnul Barbu Valentin este candidatul nostru la președinția Consiliului Județean și indiferent ce spun unii sau alții, pesediști sau nu, tot felul de vorbe, suntem hotărâți, ca de fiecare dată, să ne strângem rândurile și să luptăm astfel încât candidatul nostru să ajungă președintele Consiliului Județean Călărași. Bineînțeles că nu trebuie să minimalizăm activitățile de precampanie din toate localitățile județului Călărași să putem să maximizăm peste tot aceste voturi.

Pot să mai adaug că se va stabili un calendar pentru alegeri, un calendar ce va fi aprobat în ședința de Birou Executiv Național după care ne vom supune acestor hotărâri ca tot ceea ce se întâmplă ulterior să demonstreze, nu numai capacitatea noastră de a ne mobiliza, cât și puterea noastră de muncă în tot ceea ce facem.

Vizavi de acuzațiile pe care le adus Iliuță Organizației Județene PNL Călărași, Daniel Drăgulin a menționat:

Cu părere de rău spun despre aceste acuzații că ar fi bine să se uite în curtea lui să vadă câți a dat afară, câți a angajat, pe cine a angajat, ce hram poartă fiecare. Este ușor a denigra. Este foarte ușor să denigrezi și să nu ai o conduită morală și profesional-politică.

Ar trebui să fie mult mai abil în declarații, după părerea mea, cred că și voi sunteți de acord cu mine, nu m-au caracterizat niciodată declarațiile violente. Dai dovadă de slăbiciune în momentul în care ataci și jignești permanent adversarii tăi pentru că altă posibilitate nu ai.

Nu am făcut niciodată un inventar, dar mai bine s-ar gândi el cine și pe cine a angajat. Trebuie să ne uităm mai bine și să vedem că la spital este nevoie de medici, sunt secții care sunt fără medici, secția ATI nu are medici, lucruri care la ora actuală deranjează. Astea sunt lucrurile care ne interesează.  Am înțeles că sunt datorii. Poate acum, după ce s-a aprobat bugetul, să se aloce bani să poată fi achitate aceste datorii. Am auzit că au fost zile când nu au funcționat oxigenul pentru pacienți. De asemenea, modul în care se comportă unii șefi din spital dovedește neprofesionalism și o conduită care nu caracterizează spectrul medical.

Asta ar trebui să ne intereseze.

De asemenea,  ar fi bine să ne gândim că la Ulmeni există o groapă de gunoi apărută peste noapte.  Nu am auzit Consiliul Județean Călărași să ia o o atitudine, să ia niște măsuri, pentru că ei sunt cei care coordonează activitatea în teritoriu.

Îmi aduc aminte că am avut întâlniri cu Ecomanagement Salubris în care prezența celor de la Consiliul Județean a fost sporadică, lucru de substanță, așa doar să arăți cu degetul… Sunt lucruri care nu își au rostul. Mi se pare total neprofesional din punct de vedere politic.

Vizavi de situația lui Vasile Iliuță și a consilierilor județeni PNL, vreau să vă spun că tot marți, când va fi pusă în discuție excluderea lui din PNL, vor fi puși în discuție toți consilierii județeni care nu au votat amendamentele propuse de vicepreședintele Valentin Barbu la ultima ședință de Consiliu Județean. O să vedem poziția fiecăruia și după aceea vom lua hotărârile care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read