AcasăActualitateRăducu Filipescu: Iliuță este inculpat într-un dosar penal, nu eu și nici...

Răducu Filipescu: Iliuță este inculpat într-un dosar penal, nu eu și nici Drăgulin sau Barbu

După atacurile lui Vasile Iliuță la adresa conducerii PNL Călărași, senatorul Răducu FIlipescu spune că nu vrea să comenteze prea mult:

“O singură frază: inculpat este Iliuță, nu Filipescu. Atâta timp cât el are un dosar penal în care este inculpat… Filipescu nu are niciun dosar în care să fie inculpat, indiferent ce spune el. Ceea ce spune el sunt aceleași povești vechi răsuflate.  Nu vreau să comentez mai mult. El este inculpat și eu nu. Nu este inculpat nici domnul Drăgulin și nu este inculpat nici domnul Valentin Barbu. Eu îi dau un răspuns care este real și elegant: el este inculpat, eu nu. Ce mai avem de comentat?!

Președintele Organizației Județene Călărași a PNL, Daniel Drăgulin, spune că Vasile Iliuță ar trebui să aibă o anumită conduită atât din punct de vedere profesional, cât și politic: “Ar fi bine să se uite în curtea lui, să vadă câți a dat afară, câți a angajat, pe cine a angajat…

A denigra este foarte ușor.  Ar trebui să fie mult mai abil în declarații. Declarațiile violente pe noi nu ne-au caracterizat niciodată. Dai dovadă de slăbiciune atunci când îi ataci și jignești permanent pe adversarii tăi pentru că altă posibilitate nu ai… Mai bine ar fi să ne uităm că la spital avem nevoie de medici, sunt secții care sunt fără medic…. Nu avem posibilitatea să îngrijim pacienții. Asta ar trebui să ne intereseze. Am înțeles că sunt datorii la spital. Poate că acum după ce s-a aprobat bugetul găsește bani și pentru plata acestor datorii.”

Senatorului Răducu Filipescu îi pare rău că s-a ajuns aici, referindu-se la scandalul Iliuță – PNL: “Este regretabil că s-a ajuns aici, dar toată această tevatură, toată această nenorocire care se întâmplă în PNL Călărași este în proporție de 100% din cauza lui Vasile.  El nu a făcut fuziunea cu PNL. Cei din PDL au rămas oamenii lui. Mai agreează doi trei din PNL, pe restul… Nu poți să trăiești cu niște frustrări de acum trei ani și jumătate când X, Y și Z l-au votat pe Vali Barbu și nu l-au votat pe el. Nu poți să pedepsești acum oamenii, timp de trei ani și jumătate, sau să nu ierți niciodată. Nu se poate. Niște lucruri au și ele o limită. Nu este bine că se întâmplă asemenea lucruri pentru că de asta profită ceilalți, dar dacă am ajuns aici acum ce să facem, asta e situația.”

Conducerea PNL spune că va urma toți pașii statutari pentru excluderea din partid a lui Vasile Iliuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read