AcasăFlashRomânia Tv: Un criminal eliberat din închisoare pentru bună purtare a...

România Tv: Un criminal eliberat din închisoare pentru bună purtare a atacat cu cuţitul o vecină

Un criminal lăsat liber pentru bună purtare a lovit din nou. După ce a omorât un tânăr la începutul anilor 90, ucigaşul şi-a lovit de mai multe ori cu cuţitul o vecină. Salvată miraculos de o consăteană, femeia se zbate acum între viaţă şi moarte la un spital din Capitală. Grozăvia s-a petrecut în comuna Nana din judeţul Călăraşi, celebră după scandalul în care a fost implicat Traian Băsescu.  Atacatorul se numește Nae Niculae.

Era plină de sânge

Cea care a găsit-o pe femeia în vârstă de 56 de ani este o vecină. Ieşise cu noaptea-n cap să măture în faţa curţii. „Eu am găsit-o! Aşa ceva n-am văzut în viaţa mea! Desfigurată era! Bătută măr! Şi ea făcea… Se chinuia să mă strige! Şi a făcut şi aşa cu mâna! „Ce-ai păţit, tanti?” Zic. „Ce s-a-ntâmplat?” „M-a omorât unul azi-noapte!” Era plină de sânge. Cred că aici, undeva, avea capul spart! Plină de sânge! Sânge uscat! Umflată! „Cine, bre, te-a omorât?” „Nu ştiu cine e, dar e la mine-n casă! În faţă! De vale!” M-a omorât! Până aici sunt pisată! Te roagă mama frumos, cheamă Salvarea, cheamă Poliţia, că m-a omorât! Aşa ceva n-am văzut în viaţa mea şi nici nu vreau să mai văd aşa ceva! Cine a fost să nu mai vină de-acolo!”, a declarat femeia.

Panică printre localnici

Panica a cuprins tot satul. Localnicii spun că femeia a avut parte de o noapte de coşmar. Agresorul a mai fost condamnat în trecut pentru crimă. Ţăranii spun că el şi-a ucis în tinereţe un consătean. A fost, însă, eliberat înainte de termen pentru bună purtare. Cercetările demarate de poliţişti au condus la identificarea unui bărbat de 52 de ani din comuna Nana, judeţul Călăraşi, care ar fi pătruns în curtea unei femei unde, prin violenţă, ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta şi ar fi sustras o sumă de bani. Judecătoria Olteniţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read