Călărași SUD
  • Acasă
  • Comunicate de presă
  • S-a semnat contractul de finanțare a proiectului ”Reabilitare termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu”
Comunicate de presă

S-a semnat contractul de finanțare a proiectului ”Reabilitare termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu”

banner

Marți, 23 iulie 2019, la sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, Municipiul Călărași a devenit beneficiarul unei noi finanțări europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”, prin semnarea contractului de finanțare a proiectului”Reabilitare termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu”.

Reabilitarea termică a Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu este cel de-al treilea proiect de acest gen pentru care Municipiul Călărași a obținut finanțare europeană, obiectivele fiind aceleași ca în proiectele de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit Țara Copilăriei și a Liceului Teoretic Mihai Eminescu.

Contractul de finanțare semnat marți, 23 iulie 2019, are o valoare de aproximativ 935.000 de euro, odată cu semnarea acestuia Primăria Municipiului Călărași depășind pragul de 10 milioane de euro în ceea ce privește proiecte cu finanțare europeană aflate în implementare în exercițiul financiar european aferent perioadei 2014-2020.

În perioada imediat următoare se va iniția achiziția serviciului de elaborare a proiectului tehnic și a contractului de lucrări, procedură  estimată la o durata de  8 luni, execuția lucrărilor de anvelopare urmând a avea o durata de 24 luni.

 

BIROUL DE PRESĂ

Articole asemănătoare

COMUNICAT DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

Comunicat de presă privind semnarea contractului de finanțare ”Înființare creșă în municipiul Călărași, județul Călărași”

publish@calarasisud.ro

COMUNICAT DE PRESĂ privind medicii specialiști angajați în cadrul spitalului de la începutul anului și până în prezent

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...