Călărași SUD
Comunicate de presă

Scandal la Centrul Județean de Cultură

banner

C O M U N I C A T

Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi va aduce la cunostinta ca spectacolul MAGIC REVOLUTION SHOW a fost organizat, in exclusivitate, de Sandru Mircea Mario, sala de spectacole “Barbu Stirbei” fiind DOAR INCHIRIATA de acesta!

Ca si dumneavoastra, am constatat cu stupoare ca au fost vandute bilete cu mult peste capacitatea salii!

Acest lucru este nepermis de clauzele contractuale si de legile in vigoare, determinand evacuarea spectatorilor ce nu aveau locuri (din motive de securitate) si firesc, nemultumirea acestora.

Ne pare rau pentru faptul ca am fost si ati fost dezinformati cu privire la calitatea actului artistic ce urma a se desfasura pe scena, precum si referitor la presupusele cadouri ce urmau a fi oferite copiilor de catre organizator (Sandru Mircea Mario)! Facem mentiunea ca, in momentul in care au revenit copiii in sala pentru a solicita cadourile promise, am descoperit ca “organizatorul Sandru Mircea Mario” plecase deja pe usa din spatele scenei!

Daca sunt persoane care nu au reusit sa-si recupereze banii pe biletele nefolosite, va rugam sa-l contactati pe organizator, Sandru Mircea Mario, la numarul de telefon tiparit pe afise si pe fluturasii distribuiti in scoli!

Drept urmare, recomandarea noastra este sa acordati atentie maxima ofertelor de acest gen ce apar in unitatile de invatamant!

Noi va asiguram ca va vom sta la dispozitie oricand, la numerele de telefon 0242.314.925 si 0242.312.800, pentru a va clarifica orice nelamurire cu privire la acest gen de spectacole!

Reiteram  faptul ca intre firma organizatoare a spectacolului si Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi exista un contract de inchiriere care are drept anexa diagrama salii de spectacole cu capacitate maxima 500 de locuri!

Articole asemănătoare

COMUNICAT DE PRESĂ Privind reciclarea deșeurilor în municipiul Călărași

ANUNȚ DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

COMUNICAT DE PRESĂ

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
12°
cer senin
humidity: 62%
wind: 6m/s WSW
H 12 • L 10
18°
Wed
13°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...