AcasăActualitateȘeful liberalilor din municipiu îl arată cu degetul pe Gogu. Dulce Gogu!...

Șeful liberalilor din municipiu îl arată cu degetul pe Gogu. Dulce Gogu! / Video

Liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, într-o postare publică, e siderat de faptul că mai multe autobuze, achiziționate din fonduri ale Uniunii Europene, după ce au fost ținute intenționat o lună, ca la expoziție, în fața primăriei, nu se află nici astăzi în circulație.

„M. Dulce a defilat în Decembrie, anul trecut, cu noile autobuze hibrid, obținute într-un proiect semnat de către fosta administrație liberală, în Februarie 2020. Apoi, le-a parcat timp de o lună în fața primăriei”.

Alin Bogdan Drăgulin

Alin Bogdan Drăgulin se întreabă, pe bună dreptate: „Unde sunt autobuzele cu care s-a făcut acest circ? Pot fi admirate cum stau nefolosite în curtea operatorului de transport în comun. Motivul ar putea fi faptul că acestea nu sunt pregătite să circule conform proiectului, într-un sistem inteligent de transport în comun.”

Se mai arată că proiectul, care este complementar cu reabilitarea străzilor București și Prelungirea București, prevede achiziție autobuze, e-ticketing, prioritizare, supraveghere video, internet în autobuze, management flotă, componente centrale – 8. 131.636,08 lei fără TVA și achiziție stații de autobuz, supraveghere video în stații, sistem informare călători, automate de ticketing, internet în stații – 2.743.548,06 lei fără TVA.

„Reamintim faptul că toate proiectele mari, câștigate de către fosta administrație liberală, prin POR, trebuie terminate până la sfârșitul acestui an, altfel pierdem finanțarea aferentă!”, arată liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read