Călărași SUD
BREAKING NEWS

Aproape de comă: Un jandarm călărășean a fost prins cu o alcoolemie de 1,48 la mie în aerul expirat!

banner

În această dimineața, în jurul orei 5:00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a oprit, la un control de rutină, un conducător auto. Acesta prezenta semne vizibile că s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto este angajat al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, făcând parte din brigada mobilă. Este subofițer și se numește Bogdan Enache. Lucrează în această instituție de mai bine de 15 ani. Rezultatul etilotestului a fost unul ieșit din comun: 1,48 la mie alcool pur în aerul expirat. Conform purtătorului de cuvânt al I.J.J. Călărași, sublocotenent Aurelia Șovăilă, Bogdan Enache este plutonier-adjutant. “Acesta era în concediu, era în timpul liber. Acesta este cercetat, iar instituțiile abilitate vor stabili vinovăția acestuia”.

Articole asemănătoare

Prăduială la sarmale: Casele bătrânilor de la azilul din Călărași ajung în proprietatea directorului

publish@calarasisud.ro

A fost prins de DIICOT: Vindea droguri pe bază de program fix. Nu dădea pe datorie!

Încă un șoc pentru magistrații călărășeni: Ion Dochița a fost eliberat!

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...