AcasăBREAKING NEWSInsula iubirii la Primăria Călărași: Gogu Dulce pierde un proiect de peste...

Insula iubirii la Primăria Călărași: Gogu Dulce pierde un proiect de peste 1 milion de euro, bani dați de Uniunea Europeană

„M. Dulce aruncă la gunoi unul dintre proiectele cu finanțare europeană primite pe tavă de la fosta administrație liberală”, semnalează, într-o postare publică, liderul liberalilor din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin.

Alin Bogdan Drăgulin semnalează că, timp de 3 ani, Marius Gogu Dulce, primarul PSD al municipiului Călărași, nu a fost în stare să termine licitația terminalului intermodal de transport public, din zona SIDERCA.

Tot acesta subliniază că, în mod normal, în această perioadă, ar fi trebuit terminată și execuția proiectului.

Ultima tentativă de licitație, inițiată de Marius Gogu Dulce, a fost anulată zilele trecute. Se precizează că este practic imposibil ca, până la sfârșitul anului, proiectul să fie licitat, să se desemneze un câștigător și să se execute lucrările aferente terminalului.


„Proiectele câștigate de către fosta administrație, din fonduri europene (POR), cu cofinanțare de doar 2%, cum este și proiectul față, reabilitarea Str. București și Prel. București, modernizarea Centrului Civic, Parcul Jirlău, Centrul de monitorizare trafic-Poliția Locală etc. trebuie finalizate anul curent, până la 31 DECEMBRIE. După această dată, dacă nu sunt terminate, vom realiza proiectele pe banii noștri, adică din ÎMPRUMUTURI împovărătoare pe termen lung.”


Proiectul “Reducerea emisiilor de CO2 in zona urbana prin construirea unui terminal intermodal de transport in zona de vest (SIDERCA) a Municipiului Călărași”, semnat în mai 2020 și practic pierdut de către Marius Gogu Dulce, are o valoare de peste 1 MILION de EURO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read