AcasăBREAKING NEWSPrimarul Gogu Dulce are de plată 100.000 lei amendă pentru că a...

Primarul Gogu Dulce are de plată 100.000 lei amendă pentru că a transformat un parc într-o parcare/ Apocalipsa pe strada București

Într-o postare publică, liderul liberal din municipiul Călărași, Alin Bogdan Drăgulin, devoalează faptul că lucrările de pe str. București și Prel. București ar fi fost finalizate până acum dacă actualul primar PSD, Marius Gogu Dulce, nu anula, fără nicio explicație, licitația începută în cursul anului 2020.

„Nici astăzi M. Dulce nu mi-a răspuns de ce a suplimentat cu cheltuieli enorme și acest proiect obținut din fonduri europene cu cofinanțare de doar 2%.”

Alin Bogdan Drăgulin arată, totodată, faptul că toate cheltuielile nejustificate sunt suportate din creditele care au îngropat orașul în datorii (12 milioane lei sunt numai dobânzile ce vor fi plătite anul acesta) și că eluarea licitației ne-a costat timp foarte important. Lucrările trebuie terminate până la sfârșitul anului 2023, în caz contrar municipiul Călărași ar urma să piardă finanțarea venită de la Uniunea Europeană.

„Îndatorarea nejustificată este plătită direct din buzunarul nostru prin creșterea taxelor și impozitelor locale, a tarifelor pentru locurile de parcare și a altor dări.”

Același lider liberal din municipiul Călărași arăta că tot actualul primar PSD Marius Gogu Dulce se face vinovat de tăierile excesive de copaci din municipiul Călărași.

„A încercat defrișarea unei bucăți din Parcul Central și a fost oprit de către cetățenii din zonă, cărora le-a promis că va înceta mutilarea parcului.”

Garda Națională de Mediu, prin Comisariatul General, a sancționat Primăria municipiului Călărași cu suma de 100.000 lei pentru lucrări de construcții parcări și alei fără acte de reglementare.

„Faptele au fost sancționate contravențional cu amendă în cuantum de 100.000 lei conform Legii 292/2018. Conform aceluiași cadru legal a fost aplicată și sancțiune complementară, aceasta constând în desființarea lucrărilor ce au fost afectat suprafețele inventariate în registrul spațiilor verzi, făcându-se în acest sens referire la lucrările executate conform proiectului tehnic – Amenajare parcare și trotuar str. Sloboziei, tronson str. Progresul – Bdul 1 Mai și aducerea terenului la starea inițială.”

Pentru că a stricat un parc, transformându-l în parcare, Marius Gogu Dulce are termen până la data de 17 aprilie să aducă terenul la starea inițială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read