Călărași SUD
BREAKING NEWS

Borcea: Morun viu, de aproape 120 de kilograme, găsit în mașina unui braconier

banner

Un morun viu, de aproape 3 metri, a fost găsit în mașina unui braconier, pe raza comunei Borcea, județul Călărași. Morunul cântărea aproape 120 de kilograme. Descoperirea a fost făcută în dimineața de 5 ianuarie, în jurul orei, 8:00. Oamenii legii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din municipiul Fetești, iar în interior au găsit un exemplar de pește din specia morun, specie protejată.

Potrivit unui comunicat emis de Serviciul Județean de Poliție Transporturi Ialomița, oamenii legii, împreună cu specialiști din cadrul Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Protecția Mediului București, s-a procedat prin marcarea ultrasonică la examinarea morunului, care în măsurători biometrice avea o lungime de 260 de centimetri și o greutate de 120 de kilograme. De asemenea, s-a stabilit că exemplarul de pește din specia morun este femelă și deține aproximativ 12 kilograme de icre, valoarea acestuia fiind estimată la 25.000 de lei. Peștele a fost redat mediului acvatic, iar față de autoturismul cu care a fost transportat morunul s-a luat măsura indisponibilizării, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal.

Articole asemănătoare

Mafia fierului vechi din Sintești lovește la Grădiștea și Lupșanu

La zi: Datele despre evoluția infecției cu noul coronavirus, la nivelul județului Călărași

publish@calarasisud.ro

Cazul Bazarul: Ion Popa vrea să le dea foc angajaților de la Primăria Călărași

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...