1200-X-300
BREAKING NEWS

Comunicat de presă – cu privire la întâlnirea convocată de prefectul Marian Stoica pe tema desfășurării campaniei electorale și a alegerilor parlamentare

Luni, 9 noiembrie, președintele PNL Călărași Dumitru și secretarul general adjunct al filialei, Mihnea Vasiliu, au răspuns pozitiv invitației prefectului Marian Stoica, reprezentantul Guvernului în teritoriu convocând o ședință la sediul instituției, unde a fost făcut un apel la importanța desfășurării unei campanii civilizate, decente, în care să nu existe atacuri la persoană și în care să se promoveze oferta electorală a partidelor.

Partidele responsabile au răspuns prezent întâlnirii convocate de prefectul Marian Stoica, pe tema organizării alegerilor parlamentare din 6 decembrie 2020.

Coaliția PSD-PMP nu a participat!

Salutăm inițiativa Prefecturii Călărași de a organiza o astfel de întâlnire și sperăm ca la următoarele discuții toate partidele să dea dovadă de responsabilitate și să fie prezente.

Totodată, facem și noi un apel către toate formațiunile politice din Călărași de a respecta procesul democratic și de a proteja cetățenii în contextul pandemiei.

Menționăm faptul că în primele zile de campanie electorală ne confruntăm cu fenomenul ruperii afișelor electorale în municipiul Călărași. Vom face sesizări organelor abilitate.

PNL Călărași

Material publicat la comanda PNL Călărași

CUI Mandatar 11200025

Mihai Viteazu: A intrat cu mașina în cortegiul funerar / Video

Încă un șoc pentru magistrații călărășeni: Ion Dochița a fost eliberat!

Călărași: Omorâtă de mașina de colectat gunoiul menajer / Video needitat