AcasăBREAKING NEWSGrădiștea: Imagini exclusive de la devastarea Terasei lui Togan / Video

Grădiștea: Imagini exclusive de la devastarea Terasei lui Togan / Video

Două persoane au fost reținute în urma scandalului derulat pe raza comunei Grădiștea, în seara zilei de 14 august 2017. Este vorba de fostul campion mondial la lupte libere Dumitru Chiru și de fiul acestuia, luptător MMA, Ciprian Chiru. Cei doi au stat în arestul IPJ Călărași timp de 24 de ore, fiind ulterior eliberați.

S-a sunat la 112

În seara de 14 august 2017, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că au fost provocate distrugeri în interiorul unui bar din comuna Grădiștea. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, care, în urma cercetărilor demarate, au constatat că doi bărbați din municipiul București, deranjați de volumul ridicat al muzicii, ar fi provocat distrugerea unui geam și a mai multor bunuri din interiorul localului. La data de 15 august 2017, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați pentru comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii de la Grădiștea vând produse agroalimentare

Cei doi au fost însoțiți de aproximativ alte 30 de persoane, toți luptători MMA, veniți din București, care au descins din 7 autoturisme. La Terasa lui Togan, la momentul atacului, se aflau consumatori, dar și patroana localului, însoțită de copil, care încă nu a împlinit vârsta de 2 ani. La fața locului s-a creat o adevărată busculadă. Deși pe raza comunei Grădiștea se află atât postul local de poliție, cât și Secția 6 Poliție Rurală Grădiștea, lucrătorii de-aici sunt preocupați mai mult să vândă produse agroalimentare la centrele de plasament de pe raza județului Călărași decât să mențină un climat de siguranță și ordine publică.

Indicii că Dumitru Chiru este protejatul polițiștilor

În seara atacului, intervenția ulterioară a polițiștilor a fost ineficientă. În județul Călărași, dreptatea și-o face cine vrea și cum vrea. Însoțitorii clanului Chiru, din Grădiștea, erau înarmați cu bâte și cu răngi. Până la venirea polițiștilor, s-au făcut nevăzuți. Nu s-au organizat filtre, pe principalele drumuri de acces ale județului, spre București. Nu este prima dată când clanul Chiru, din Grădiștea, apelează la forță, pentru a-și impune punctele de vedere. Există indicii conform cărora între aceștia, mai ales că luptăorul Dumitru Chiru e fost milițian, și forțele de poliție există înțelegeri tacite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read