Călărași SUD
BREAKING NEWS

Mafia fierului vechi din Sintești lovește la Grădiștea și Lupșanu

banner

Zeci de persoane păcălite de mafia fierului vechi, din Sintești, Sectorul Agricol Ilfov. Persoanele respective, din comunele Grădiștea și Lupșanu, au fost deja chemate la Direcția Regională Antifraudă Fiscală București.

Achiziții

De la Grădiștea, ni se semnalează că grupuri de romi au lucrat, cu ziua, pentru un pretins om de afaceri, din Sintești. Activitatea acestora a constat în arderea materialului plastic de pe componente metalice și tăierea de metal ușor cu flexul, în special cupru și aluminiu. S-a realizat în incinta unei societăți comerciale de pe raza municipiului Călărași. Patronul din Sintești, reprezentantul firmei Suprem Business SRL, cunoscut drept Lulu Total, le-a cerut actele de identitate, pretinzând că le încheie contracte de muncă. În schimb, în numele acestora s-au făcut achiziții de materiale neferoase, de zeci de tone. Mariana Ciocoiu apare că ar fi livrat, către mafia fierului vechi, din Sintești, cantitatea de 8.722 kilograme de cupru, 2.210 kilograme de aluminiu și 5.324 kilograme de inox, cu valoarea totală facturată de 523.833 lei, materiale provenind din gospodăria proprie.

70 de lei la zi

Nemțel Paulina, din Grădiștea, strada Viilor, nr. 42, este înregistrată în actele contabile ale firmei Suprem Busines SRL cu 18.841 kilograme de cupru, 6.700 kilograme de aluminiu, 3.678 kilograme de inox, materiale pe care ar fi primit suma de 526.891 lei. Un alt localnic din Grădiștea, Costache Gheorghe, strada Șerban Vodă, nr. 40, este înregistrat că ar fi predat materiale feroase, provenind din gospodăria proprie, în sumă de 363.588 lei. Înregistrările în actele contabile ale firmei Suprem Business Sintești sunt realizate pentru perioada iunie 2016 – decembrie 2017. În schimb, aceștia erau plătiți cu ziua, primind câte 70 de lei pentru fiecare zi lucrată. În aceeași situație sunt zeci de persoane, din Grădiștea și Lupșanu. Suprem Business Sintești este o firmă înființată în cursul anului 2016, cu sediul în Sintești, SAI, strada Principală, nr. 382 C. Pentru 6 luni de activitate în anul 2016, a raportat o cifră de afaceri de 8.718.584 lei, cu un profit declarat de 21.586 lei.

La limita sărăciei

Persoanele trecute că ar fi predat cantități de materiale refolosibile, în special aluminiu, cupru și inox, de zeci de miliarde de lei vechi, sunt analfabete și trăiesc la limita sărăciei. Au avut loc deja primele audieri la Direcția Regională Antifraudă Fiscală București.

Articole asemănătoare

Mafia de doi lei: Salariații Consiliului Județean Călărași sunt folosiți pentru a renova un apartament, la Slobozia – VIDEO

publish@calarasisud.ro

Dosar de proxenetism: De la răcoare, Țigău ajunge la bulău!

Mihai Viteazu: A intrat cu mașina în cortegiul funerar / Video

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
22°
cer senin
humidity: 69%
wind: 4m/s S
H 25 • L 22
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...