Călărași SUD
BREAKING NEWS

Modelu: Copil salvat dintr-o fosă septică / Video

banner

Un copil, în vârstă de 1 an și 6 luni,  a căzut, în mod accidental, într-o fosă septică, pe raza comunei Modelu. S-au deplasat la fața locului două autospeciale de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD.

Potrivit primelor informații, copilul de un an și jumătate căzuse prin deschizătura fosei septice, care avea un diametru de aproximativ 35 de centimetri. Pentru a evita rănirea copilașului, pompierii au optat pentru o variantă rapidă, coborând în fosa septică cu ajutorul accesoriilor de alpinism din dotare un băiețel în vârstă de aproximativ 6-7 ani care să-l extragă pe cel mic. În scurt timp copilul era la suprafață, conștient, nevătămat, cu lacrimi în ochi de la sperietură și plin de ”noroc”. Salvatorul a fost felicitat de către toată lumea și mai ales de către pompieri. Copilul căzut a primit îngrijiri din partea paramedicilor SMURD și a fost transportat la spital.

Articole asemănătoare

Dragalina: Pesta porcină africană a afectat un complex cu 20.000 de capete

publish@calarasisud.ro

Agricultorii români sunt în pericol: Război pe terenurile Fermei nr. 4 din fosta IAS Mircea Vodă / Video

Clanul Chira a fost luat pe sus: Percheziții la contrabandiștii de tutun din Fundeni-Frunzănești

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...