AcasăBREAKING NEWSMonden: Ionuț Dolănescu a nășit, la Călărași / Video

Monden: Ionuț Dolănescu a nășit, la Călărași / Video

Eveniment monden petrecut sâmbătă, 28 aprilie, la Călărași. Ionuț Dolănescu a traversat oceanul Atlantic, venind din Statele Unite ale Americii, unde s-a stabilit, pentru a deveni nașul unor călărășeni plecați, în urmă cu 20 de ani, în aceeași țară.

Invitați de marcă

Cununia religioasă a celor doi miri, Gabriela și Emil Moga, s-a desfășurat la catedrala Sfânta Anastasia, din cartierul 2 Moldoveni. Cei doi tineri urmau să facă nunta în SUA, însă au fost nevoiți să schimbe toată organizarea, pentru a se plia pe programul nașului, Ionuț Dolănescu, cel care, în această perioadă, este întors în România, unde are antamate mai multe spectacole. Ceremonia religioasă s-a derulat după-amiaza, însă numărul invitaților la aceasta nu a fost unul spectaculos. Nunta a avut loc la restaurantul Hestia, iar Ionuț Dolănescu a avut numeroși invitați, printre care pe Tavi Colen Band, Emma Ștefan, Ansamblul ”Doina Basarabiei” din Chișinău, Gheorghe Gheorghiu, Iulia Mihai, Tatiana Jacotă și Simona Dinescu.”Sunt prieteni vechi, la începutul anului am avut privilegiul să le botezăm și fetița, pe Stella Maria. Mă bucură că nunta are loc acasă, în România, să petrecem așa cum trebuie”, a declarat Ionuț Dolănescu, pentru publicația Libertatea.

Dar consistent

La petrecere, Ionuţ Dolănescu a îmbrăcat un costum negru, cu detalii florale sclipitoare, în timp ce soţia sa, Doinița Dolănescu, s-a asortat din plin cu artistul. Aceasta a purtat o rochie neagră cu aceleaşi detalii florale precum soţul său. „Sunt mândru de finii noştri dragi, mai ales că au venit din afară. Au vrut să aibă o nuntă tradiţional românească. 1000 de fini, 1000 de invitaţi. Evenimentul a fost pregătit în amănunt. Pe scenă vor evolua mai mulţi artişti, bineînţeles, cred că o să cântăm şi noi”, a spus Ionuţ Dolănescu, pentru publicația Spynews, înainte de nuntă. Cei doi fini, Gabriela și Emil Moga, sunt stabiliți în localitatea Raleigh, Carolina de Nord, aproape de coasta Atlanticului. Nunta a fost cu dar. Conform unor surse, acesta a fost în sumă de 200.000 de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read