Călărași SUD
Comunicate de presă

Primăria Călărași: 161 de ani de la Unirea Principatelor Române

banner

Vineri, 24 Ianuarie 2020, între orele 11.00 și 12.00, cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, Muzeul Municipal va găzdui manifestări artistice organizate de Primăria Municipiului Călărași în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Casa Corpului Didactic Călărași.

Momentele artistice sunt oferite de elevi ai Școlii Gimnaziale”Tudor Vladimirescu”, Școlii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu”, Școlii Gimnaziale ”Mircea Vodă”, Școlii Gimnaziale”Mihai Viteazul”, Școala gimnazială”Carol I”, Palatului Copiilor și ai Grădiniței cu Program Prelungit ”Țara Copilăriei”.

”Mica Unire”-poveste în culori este expoziția de desene și picturi care va fi vernisată la parterul Muzeului Municipal Călărași, iar sus, la etaj, ne vom bucura de  ”Mica Unire” – poveste de istorie, prezentată de elevi prin cântec, poezie și miniscenete.

Finalul programului artistic dedicat Zilei Unirii Principatelorne va găsi dând mână, în tradiționala Horă a Unirii, pe toți cei prezenți la eveniment, elevi, cadre didactice, colaboratori, parteneri.

Articole asemănătoare

IPJ Călărași: 43 de percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală

Primăria Călărași: Calendarul proiectelor finanțabile din Axa 4 a POR 2014-2020

publish@calarasisud.ro

Semnarea primului contract de finanțare pe Axa 4 a Regio 2014-2020

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...