Călărași SUD
  • Acasă
  • Politică
  • Răducu Filipescu: Liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste
Politică

Răducu Filipescu: Liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste

banner

În aşteptarea criteriilor pentru selectarea candidaților la alegerile europarlamentare, senatorul PNL Răducu Filipescu spune că liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste: “Nici un parlamentar nu va merge să candideze pentru altă funcție, cum nici un primar nu va merge să candideze pentru o astfel de poziție. Primarul să-și vadă de Primărie, parlamentarul să-și vadă de Parlament, sunt alții care au posibilitatea să ajungă acolo.”

Filipescu spune că PNL va avea grijă ca în Parlamentul European să ajungă numai oameni pregătiţi: “Aceste criterii vor fi destul de dure, astfel încât să trimitem acolo oameni care să ne onoreze, nu să facă act de prezență și atât. Toți parlamentarii pe care PNL i-a trimis în Parlamentul European au fost foarte buni.”

 

De asemenea, liderul PNL, Răducu Filipescu, precizează că liberalii care vor câştiga funcţii alese în urma alegerilor locale nu vor putea să-şi încerce norocul şi pentru Parlament: “S-a instalat o regulă foarte clară: Ți-ai asumat o poziție, te duci cu aceea patru ani. Nu te duci să candidezi pe toate locurile că ești tu înalt și frumos.”

Senatorul PNL s-a arătat nemulţumit de activitatea prefectului de Călăraşi, George Iacob, pe care îl acuză de lipsă de implicare în problema reabilitării Palatului Prefecturii: “Se laudă prefectul că este cel mai longeviv prefect din istorie. El este ca apa sfințită, nu face nici bine, nici rău. Stă acolo pitit între geamurile sparte.”

Răducu Filipescu are şi motive de mulţumire atunci când analizează viaţa comunităţii locale: “Sunt foarte încântat de faptul că echipa de fotbal Dunărea Călărași a promovat în Liga I, în același timp. Este o reușită fantastică pentru un astfel de de oraș să aibă echipă în divizia națională. Avem stadion, avem bunăvoință, avem oameni care se ocupă… Sper să rămânem între primele zece.”

 

Articole asemănătoare

Scandal: Senatorul Răducu Filipescu cere demisia prefectului George Iacob

publish@calarasisud.ro

Senatorul liberal Răducu Filipescu: PSD e un partid care se duce în cap!

publish@calarasisud.ro

Senatorul Filipescu vrea o lege prin care cei cu pensii mari să nu poată fi și angajați la stat

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
12°
cer senin
humidity: 62%
wind: 6m/s WSW
H 12 • L 10
18°
Wed
13°
Thu
19°
Fri
23°
Sat
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...