AcasăPoliticăRăducu Filipescu: Liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu...

Răducu Filipescu: Liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste

În aşteptarea criteriilor pentru selectarea candidaților la alegerile europarlamentare, senatorul PNL Răducu Filipescu spune că liberalii care îşi exercită deja mandatele în alte demnităţi nu ar trebui să se gândească la un loc pe liste: “Nici un parlamentar nu va merge să candideze pentru altă funcție, cum nici un primar nu va merge să candideze pentru o astfel de poziție. Primarul să-și vadă de Primărie, parlamentarul să-și vadă de Parlament, sunt alții care au posibilitatea să ajungă acolo.”

Filipescu spune că PNL va avea grijă ca în Parlamentul European să ajungă numai oameni pregătiţi: “Aceste criterii vor fi destul de dure, astfel încât să trimitem acolo oameni care să ne onoreze, nu să facă act de prezență și atât. Toți parlamentarii pe care PNL i-a trimis în Parlamentul European au fost foarte buni.”

 

De asemenea, liderul PNL, Răducu Filipescu, precizează că liberalii care vor câştiga funcţii alese în urma alegerilor locale nu vor putea să-şi încerce norocul şi pentru Parlament: “S-a instalat o regulă foarte clară: Ți-ai asumat o poziție, te duci cu aceea patru ani. Nu te duci să candidezi pe toate locurile că ești tu înalt și frumos.”

Senatorul PNL s-a arătat nemulţumit de activitatea prefectului de Călăraşi, George Iacob, pe care îl acuză de lipsă de implicare în problema reabilitării Palatului Prefecturii: “Se laudă prefectul că este cel mai longeviv prefect din istorie. El este ca apa sfințită, nu face nici bine, nici rău. Stă acolo pitit între geamurile sparte.”

Răducu Filipescu are şi motive de mulţumire atunci când analizează viaţa comunităţii locale: “Sunt foarte încântat de faptul că echipa de fotbal Dunărea Călărași a promovat în Liga I, în același timp. Este o reușită fantastică pentru un astfel de de oraș să aibă echipă în divizia națională. Avem stadion, avem bunăvoință, avem oameni care se ocupă… Sper să rămânem între primele zece.”

 

Articolul precedentANUNȚ
Articolul următorNoaptea Muzeelor 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read