Călărași SUD
  • Acasă
  • BREAKING NEWS
  • Ridicolul face bine la ten: Cascadorii râsului de la ISU Călărași au simulat o intervenție la un cutremur catastrofal / Video
BREAKING NEWS

Ridicolul face bine la ten: Cascadorii râsului de la ISU Călărași au simulat o intervenție la un cutremur catastrofal / Video

banner

Scenă de cascadorii râsului la un exercițiu de alarmare publică, derulat în cursul zilei de 27 martie 2018, la Călărași.

6,8 pe scara Richter

Acesta a fost organizat în conformitate cu graficul anual privind desfășurarea exercițiilor tactice organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Barbu Știrbei Călărași”, la Sala Polivalentă, obiectiv al Primăriei Municipiului Călărași. Se specifică faptul că la exercițiu au participat “forțe și mijloace în teren, în urma unei simulări la cutremur cu magnitudinea de 6,8 pe Scara Richter”. În cazul în care nu ar fi fost vorba de o simulare, ci de un eveniment real, lucrurile ar fi luat, cu siguranță, o întorsătură tragică. La acest moment, însă, vorbim de o situație de un comic ucigător: 4 angajați ai ISU Călărași reușesc să scape “o victimă”, aproape în cap, de pe o targă.

“Forțele” își bagă p–a

Cei 4 angajați ai ISU remediază, cu greu, situația. După câteva secunde, “victima” cutremurului de 6,8 pe scara Richter este suită, din nou, pe targă, nu înainte ca salvatorii să scape câteva cuvinte licențioase: “Bag p–a!” se aude, pe fundalul sonor al înregistrării video. Mașini ale SMURD, ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, ale ISU Călărași, angajați ai Primăriei municipiului Călărași, personal al ISU echipat corespunzător, dar și cadre medicale sunt cei care au participat la acest eveniment care a binedispus asistența. Din imagini se poate observa că “forțele” de intervenție la un cutremur, “cu magnitudinea de 6,8 pe Scara Richter”, sunt extrem de bine pregătite să participe la salvarea eventualelor victime. Să ne ferească Dumnezeu de așa ajutor! Sau de un eventual cutremur catastrofal!

Articole asemănătoare

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE OPERAŢIUNI ILICITE CU TUTUN

publish@calarasisud.ro

A început școala: Drogat cu etnobotanice, a căzut în cap

publish@calarasisud.ro

România Tv: Un copac a căzut peste mașina senatoarei Roxana Natalia Pațurcă / Foto

publish@calarasisud.ro

2 comentarii

Unu 29 martie 2018 at 11:57

Este usor sa te iei de cel care greseste, fara sa fii pus in acea situatie. Va doresc sa nu ajungeti pe mana acestor oameni care desi sunt prost platiti, isi risca viata pentru toti imbecilii care ori nu au habar cu ce se mananca meseria de pompier ori nu sunt capabili nici macar sa se lege la sireturi. Respect I.S.U. sper sa ii sunati cat de curand si sa le spuneti ca v-a luat foc redactia si ca sunteti blocati in interior!!!

Răspuns
Giuseppe 30 martie 2018 at 15:57

E parcă un făcut ca nimănui/ Să nu-i miroasă murdăria lui,/ Pe când, pe vrute sau nevrute,/ Parfumul altuia îi pute. Eu am înțeles ..au fibula..poate ca i rotula..

Răspuns

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
22°
cer senin
humidity: 69%
wind: 4m/s S
H 25 • L 22
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...