AcasăBREAKING NEWSRidicolul face bine la ten: Cascadorii râsului de la ISU Călărași au...

Ridicolul face bine la ten: Cascadorii râsului de la ISU Călărași au simulat o intervenție la un cutremur catastrofal / Video

Scenă de cascadorii râsului la un exercițiu de alarmare publică, derulat în cursul zilei de 27 martie 2018, la Călărași.

6,8 pe scara Richter

Acesta a fost organizat în conformitate cu graficul anual privind desfășurarea exercițiilor tactice organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei Călărași”, la Sala Polivalentă, obiectiv al Primăriei Municipiului Călărași. Se specifică faptul că la exercițiu au participat „forțe și mijloace în teren, în urma unei simulări la cutremur cu magnitudinea de 6,8 pe Scara Richter”. În cazul în care nu ar fi fost vorba de o simulare, ci de un eveniment real, lucrurile ar fi luat, cu siguranță, o întorsătură tragică. La acest moment, însă, vorbim de o situație de un comic ucigător: 4 angajați ai ISU Călărași reușesc să scape „o victimă”, aproape în cap, de pe o targă.

„Forțele” își bagă p–a

Cei 4 angajați ai ISU remediază, cu greu, situația. După câteva secunde, „victima” cutremurului de 6,8 pe scara Richter este suită, din nou, pe targă, nu înainte ca salvatorii să scape câteva cuvinte licențioase: „Bag p–a!” se aude, pe fundalul sonor al înregistrării video. Mașini ale SMURD, ale Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, ale ISU Călărași, angajați ai Primăriei municipiului Călărași, personal al ISU echipat corespunzător, dar și cadre medicale sunt cei care au participat la acest eveniment care a binedispus asistența. Din imagini se poate observa că „forțele” de intervenție la un cutremur, „cu magnitudinea de 6,8 pe Scara Richter”, sunt extrem de bine pregătite să participe la salvarea eventualelor victime. Să ne ferească Dumnezeu de așa ajutor! Sau de un eventual cutremur catastrofal!

2 COMENTARII

  1. Este usor sa te iei de cel care greseste, fara sa fii pus in acea situatie. Va doresc sa nu ajungeti pe mana acestor oameni care desi sunt prost platiti, isi risca viata pentru toti imbecilii care ori nu au habar cu ce se mananca meseria de pompier ori nu sunt capabili nici macar sa se lege la sireturi. Respect I.S.U. sper sa ii sunati cat de curand si sa le spuneti ca v-a luat foc redactia si ca sunteti blocati in interior!!!

  2. E parcă un făcut ca nimănui/ Să nu-i miroasă murdăria lui,/ Pe când, pe vrute sau nevrute,/ Parfumul altuia îi pute. Eu am înțeles ..au fibula..poate ca i rotula..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read