Călărași SUD
  • Acasă
  • BREAKING NEWS
  • Scandal la Judecătoria Călărași: Grefiera Nicoleta Vintilă a fost arestată preventiv
BREAKING NEWS

Scandal la Judecătoria Călărași: Grefiera Nicoleta Vintilă a fost arestată preventiv

banner

Nicoleta Vintilă a fost săltată, în cursul zilei de joi, 3 august, pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență. Aceasta ocupă postul de grefier în cadrul Judecătoriei Călărași.

S-a lăudat că are trecere pe lângă procurori

Aceasta a pretins și primit bunuri pentru a interveni pe lângă procurorul de caz, pentru obținerea unei soluții favorabile într-un dosar penal, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. Ultima declarație de avere a acesteia, în această calitate, este depusă la data de 25.05.2017. Deține, pe raza municipiului Călărași, un apartament de 58 mp, achiziționat în anul 1989. Are venituri anuale declarate, din salarii, în sumă de 48.010 lei, cu o medie lunară de 4.000 lei.

1.200 lei șpagă

A promis că va interveni într-un dosar în care un inculpat este acuzat de tentativă de omor. A primit de la acesta suma de 1.200 lei. A fost arestată preventiv în cursul zilei de ieri, 3 august, pentru o perioadă de 30 de zile. Procurorul Mădălina Miu a instrumentat acest dosar.

Articole asemănătoare

Sediul NASA a fost distrus: Incendiu violent la locuința lui Marian Pârloagă, un pseudoziarist pesedist / Video

publish@calarasisud.ro

Contrabandă: Poliţiştii au ridicat 363.500 de ţigarete, 288.000 de lei și 25.560 de euro

Mihai Viteazu: A intrat cu mașina în cortegiul funerar / Video

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Calarasi
22°
cer senin
humidity: 69%
wind: 4m/s S
H 25 • L 22
18°
Tue
17°
Wed
20°
Thu
24°
Fri
Weather from OpenWeatherMap

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...