AcasăPoliticăSenatorul Filipescu: “Mitingul PSD este inutil şi ridicol”

Senatorul Filipescu: “Mitingul PSD este inutil şi ridicol”

Senatorul PNL, Răducu Filipescu, crede că mitingul la care PSD a promis să mobilizeze 300.000 de oameni este doar un instrument pentru orgoliul lui Liviu Dragnea: “Un miting inutil şi ridicol. Eşti la putere, ai toată puterea. Acum vrei să ai şi puterea Pieţii Victoriei… După părerea mea, mitingul se face pentru Dragnea. E miting pentru susţinerea lui Dragnea. Lucrurile sunt mai mult decât clare. N-au nici o treabă nici cu Justiţia, nici cu susţinerea premierului Dăncilă, că nu-i interesează pe ei Dăncilă…E miting făcut pentru Dragnea, pentru a-şi adula liderul şi pentru a-l sprijini în caz de nevoie, sau pentru a se bucura cu el în caz de succes în procesul care se aşteaptă să fie pronunţat vineri.”

Faţă de motto-ul pentru mitingul PSD, Vrem prosperitate, nu Securitate, liderul PNL declară: “E un fariseism faţă de care nici nu ştiu ce să mai spun. Să iasă ei şi să spună că fac miting ca să apere Justiţia… Este de noaptea minţii.”

Din punct de vedere electoral, este posibil ca PNL să nu aibă prea mult de câştigat cu tema apărării Justiţiei, dar senatorul Răducu Filipescu spune că liberalii nu vor abandona niciodată principiul care să garanteze o Justiţie curată şi independentă: “PNL nu are de câştigat din asta, dar orice om care are nişte principii, şi merge cu ele până la capăt, devine om politic. Cine nu are principii şi se schimbă de pe o zi pe alta nu e om politic. De aceea PNL este un partid adevărat şi vechi, pentru că a avut nişte principii şi a mers pe ele, indiferent dacă a avut de pierdut sau de câştigat din punct de vedere electoral. Cineva trebuie să apere statul de drept. Partidul Naţional Liberal nu o apără pe Laura Codruţa Kovesi sau pe judecătorii care au dat sentinţe greşite, ci apără statul de drept.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read