AcasăBREAKING NEWSȘtefan Vodă: Bătrână decedată în boscheți și eviscerată de câini / Video

Ștefan Vodă: Bătrână decedată în boscheți și eviscerată de câini / Video

Nu a mai fost văzută de sâmbătă, 21 iulie, adică a doua zi după ce creștinii ortodocși l-au sărbătorit pe Sfântul Ilie. Locuia singură, la marginea satului Ștefan Vodă. Abia în cursul serii de joi, 26 iulie, a fost găsită, în niște tufișuri situate în proximitatea gării din sat. Gara este părăsită de mai mulți ani. Este devastată.

Sâmbătă a fost văzută ultima oară

Spre seară s-a dat alarma în sat, după ce a fost descoperit cadavrul în putrefacție, al bătrânei. Avea 78 de ani. Este vorba de Ioana Stanciu, iar ultima oră a fost văzută de o vecină, tanti Marieta, lucrează ca femeie de serviciu, la primărie. „Sâmbătă, la 1,30, am venit de la pomană de la frate-miu și am vorbit cu ea, peste gard. Ce faci, Ioana? Ce să fac, zice, uite, zice, am clătit puțin, am spălat puțin. Și după aia, ea a plecat acasă, eu am plecat acasă.” Lumea a intrat în panică, făcându-se afirmații că bătrâna ar fi fost găsită cu membrele retezate, iar corpul acesteia ar fi fost băgat într-un sac. S-a afirmat și că ar fi avut capul retezat. În imediata apropiere a locului unde a fost găsit cadavrul, unul dintre vecini stă la poartă și plânge: „Nu pot să mai dorm. Sunt singur, nu am pe nimeni. La 85 de ani… Ne omoară-n casă!… D-asta ne e frică, vine peste noi în curte!” Bătrânul se numește Florin Găliceanu. La prima oră, peste sat era o liniște apăsătoare.

Este exclusă varianta unui omor

Polițiștii criminaliști au folosit câini de urmă. În cursul nopții, a fost efectuată și necropsia cadavrului. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, agent Bianca Mihaela Ghiveci, din cercetările efectuate s-a ajuns la concluzia că femeia a murit în urma unei hemoragii digestive superioare. „Până în momentul de față, nu avem nici un indiciu care să conducă la suspiciunea unui omor.” Femeia a fost găsită în partea dreaptă a gării, în niște boscheți. A fost găsită de o femeie, care a sesizat mirosul insuportabil. Ioana Stanciu prezenta și mai multe plăgi, fiind mușcată și eviscerată de câini. S-a ajuns la concluzia că s-a refugiat, inițial, în interiorul gării, în una din încăperile devastate. Se văd urme ca și când cineva ar fi târât cadavrul afară ți ulterior spre boscheți. Ioana Stanciu era o femeie mică de statură și aproape anorexică. S-a ajuns la concluzia că femeia, anterior, fusese plecată la cimitirul sătesc, în apropierea cadavrului găsindu-se produse de cult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read