Călărași SUD
Actualitate

Tamango a fost prins cu droguri

banner

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat 17 percheziții domiciliare pe raza județelor Călărași și Ialomița, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant. 2 bărbați au fost arestați preventiv.

La data de 8 martie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, pe sensul de intrare în țară, o persoană având asupra sa 20 de grame de cocaină, destinată comercializării către consumatori din județele Călărași și Ialomița. Ulterior, au fost efectuate 17 percheziții domiciliare ocazie cu care au fost ridicate 3 cântare de precizie, 5 grindere și o doză de cocaină.

În fapt, doi bărbați cu vârste cuprinse între 39 si 44 de ani, ambii din municipiul Călărași, ar fi achiziționat săptămânal din Bulgaria, personal sau prin intermediul unor cărăuși, diverse cantități de cocaină, pe care ar fi comercializat-o către consumatori din județele Călărași și Ialomița, la prețul de 100 de euro doza.

Bărbații au fost reținuți și prezentați instanței de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc intern și internațional. Au fost arestați în cursul zilei de luni, 9.03.2020, de un complet de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Călărași. Traficanții sunt Vasile Golub, instigator, și Nelu Stanciu, zis Tamango.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al  Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați polițiști din cadrul P.T.F. Ostrov și jandarmi.

Articole asemănătoare

CUM SĂ NE FERIM DE INFECȚIILE CU VIRUSUL CORONA

publish@calarasisud.ro

Localitățile călărășene, realități și perspective

publish@calarasisud.ro

Costinel Milescu, candidat PNL la Primăria Oltenița: ” Îmi doresc să repunem Oltenița în block-starturi”

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...