AcasăBREAKING NEWSLiberalii călărășeni, mesaje emoționante pentru susținerea campaniei de vaccinare a populației

Liberalii călărășeni, mesaje emoționante pentru susținerea campaniei de vaccinare a populației

O campanie mediatică, susținută pe rețelele de socializare, de liberalii călărășeni, pentru conștientizarea importanței vaccinării, împotriva virusului SarsCov2, a fost demarată, în cursul săptămânii trecute, după ce, și în județul Călărași, rata de infectare, în valul 4 al pandemiei, a fost una extrem de agresivă.

Din 31.12.2020 și până în prezent, 70.603 călărășeni au dobândit schema completă de vaccinare, în vreme ce, în ultimele 4 zile, 3.127 de călărășeni s-au vaccinat cu doza 1 și alți 1802 cu doza unică Janssen.

Valentin Anghel

Valentin Anghel, coordonator zonal – Organizația Municipală Călărași a Partidului Național Liberal: „Viața are prioritate!? În fiecare zi ajung acasă speriat și evit să îmi iau în brațe copilul și soția. Nu pentru ca nu am dorința, ci pentru că vin dintr-o lume nesigură, o lume care refuză să înțeleagă că vaccinul e singura soluție pentru a ne putea bucura de tot ce e în jurul nostru, de lucrurile frumoase și de oamenii dragi din viața noastră. Ne vaccinăm copiii din ziua în care vin pe lume, așa am fost și noi vaccinați, acum de ce ne este teamă? Ne mor rude, prieteni, vecini, părinți, copii… Haideți să mergem #siguri pe stradă, nu #singuri…”

Camelia Croitoru

Camelia CROITORU – Consilier PNL în cadrul Consiliului Local al Municipiului Călărași: „Un bunic, un părinte, un adolescent, care până mai ieri zdrăngănea chitara în pauza dintre ore, așteaptă astăzi pe un pat sumbru de spital gura aceea vitală de oxigen. Sunt singuri, fără nepoți, fără copii, fără părinți, fără prieteni, fără speranță. Lacrimi sfâșietoare se preling din ființa lor firavă și, îngenuncheați de atât de multă durere, cu ei plânge tot ce este viu. Nu suntem aici să ducem mai departe inconștiența care ucide tot ce ne este drag. Suntem aici să facem un pas înainte, să iubim mai mult, să luptăm mai mult, să ne gândim mai mult la ceilalți. Suntem aici să facem tot ceea ce putem pentru un bunic, un părinte, un adolescent care astăzi nu mai nutresc speranța că mâine va mai fi ca ieri. Suntem aici pentru miliardele de suflete cărora, vaccinându-ne, le putem șterge definitiv lacrimile.”

Mihai Pahomeanu

Mihai PAHOMEANU – Biroul Politic Local – Organizația Municipală Călărași a Partidului Național Liberal: „Am spus și voi spune întotdeauna că mult mai important decât să tratezi o boală este să încerci s-o previi! Oricine vă va spune că exista un tratament minune pleacă de la premisa ca întâi va trebui să suferiți ca să vă puteți vindeca. Nimic nu este mai greșit, nimic mai toxic, nimic mai criminal! Dragilor, acest „tratament minune” NU EXISTA și nici nu se întrevede apariția unuia de genul în viitorul apropiat! Închei cu o simplă întrebare: nu ați prefera să vă faceți totuși concediul în Austria, Grecia, Italia etc. și nu în cortul semi-încălzit al vreunei UPU, dormind pe o targă de ambulanță, legați de un furtun la o priză de oxigen care vă ține în viață? Vă intuiesc răspunsul și vă ofer o simplă soluție: vaccinați-vă! PS: Sunt deja „posesorul” celei de a III-a doze. 0 efecte adverse semnificative, 0 teste pozitive CoViD-19 după 18 luni în care majoritatea pacienților mi-au fost pozitivi.”

Alina Jipa

Alina JIPA – Președinte Organizația Femeilor Liberale din Municipiul Călărași: „M-am vaccinat! Doza 3 la 180 de zile de la rapel! Dozele 1 și 2 Astra-Zeneca! De la debutul pandemiei Covid19 așteptăm vaccinul! Avem vaccin! Gratis! Pentru mulți, mult prea mulți prieteni, cunoscuți, necunoscuți, vaccinul a apărut târziu. Doar o lumânare aprinsa la căpătâiul lor mai arde! Pentru voi, care aveți această șansă de a va proteja și nu ați făcut-o pana acum, nu există scuze să nu o faceți! Vă protejați familia, prietenii, rudele, oamenii dragi! Este singura variantă să ne facem bine, sa ne recăpătam libertatea de altădată!”

Marius Dumitrescu

Marius DUMITRESCU – Director executiv, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Călărași: „Sunt momente în viață prin care trecem cu bucurie sau tristețe. Sunt momente când trebuie să fim RESPONSABILI. Sunt clipe și situații când trebuie să fim SOLIDARI cu noi înșine. Hai să facem un efort și să ne mobilizăm pentru a depăși și această pandemie. Hai să ne vaccinăm și sunt sigur că ne vom regăsi toți sănătoși. VACCINEAZĂ-TE !”

Ion Stan

Ion STAN – Director executiv, Direcția pentru Agricultură Județeană Călărași: „Sănătatea nu are culoare politică și ne dorim să o avem, în fiecare clipă. Câteodată, depindem unii de alții ca să ne putem bucura de ea. Acum este un astfel de moment. În plină pandemie de COVID-19, doar dacă punem cu toții umărul, la propriu, la vaccinare, vom putea reveni la normalitate pentru a avea, atât noi, cât și copiii noștri, un mediu sănătos în care să trăim. Fii responsabil: VACCINEAZĂ-TE!”

Bogdan Dumitrașcu

Bogdan DUMITRAȘCU – Director general adjunct, Agenția de Plăti și Intervenție în Agricultură: „E bine să ne vaccinăm! Cât mai repede, în număr cât mai mare ! Doar așa familiile și prietenii ne sunt siguranță! Doar în acest mod ne mai putem întoarce la o viață normală.”

Clubul Elevilor Liberali Călărași: „Pentru a susține revenirea la #normalitate, membrii CEL Călărași au luat atitudine și s au #vaccinat! Pentru un nou început post-pandemic, fă-o și tu!”

Mihai Dumitrache

Mihai DUMITRACHE – vicepreședinte Organizația Municipală Călărași: „De câteva zile tot văd asemenea cozi în fața centrului de vaccinare. Asta nu poate decât să mă bucure și mă face să cred că oamenii au conștientizat că vaccinându-ne putem trece mult mai repede peste această pandemie și ușor-ușor să revenim la normalitatea de acum 2 ani.”

Florian Enache

Florian ENACHE – vicepreședinte Organizația Municipală Călărași: „De când s-a declanșat această pandemie, am pierdut mai multe persoane dragi. Am conștientizat cu fiecare pierdere cât de mici suntem, cât de vulnerabili și cât de egali suntem în fața acestui virus. Am decis să susțin știința, cercetătorii, medicii, am ales să am grija de cei din jurul meu, de familia mea, de momentele petrecute împreună, am ales sa îi protejez și să mă vaccinez. Cu siguranță veți fi conduși de aceleași valori ca și mine!”

Liviu Petrache

Liviu PETRACHE – vicepreședinte Organizația Municipală Călărași: „Nenorocirea prin care trecem trebuie folosită ca o sursă de putere. Indiferent de dificultățile cu care ne confruntăm, de experiențele dureroase din viața noastră, nu trebuie să ne pierdem speranța.EU M-AM VACCINAT! Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume, vaccinează-te și tu!”

Valentin Deculescu

Valentin Deculescu – consiler județean al PNL în cadrul Consiliului Județean Călărași: „Cifrele nu mint! Numărul mare de persoane care sunt infectate cu Covid 19, numărul mare de bolnavi internați în spitale este direct proporțional cu procentul în care romanii au înțeles să se vaccineze. Este momentul să nu mai subapreciem puterea distructivă a acestui virus – inamic invizibil, dar totuși atât de prezent în viețile noastre. Stă în puterea voastră sa va protejați. Pe voi, pe cei dragi vouă, pe noi toți în cele din urmă. Vaccinați-vă! Doar așa putem spera la normalitate”

Viorel Ivanciu

Viorel IVANCIU – liderul grupului consilierilor PNL din Consiliul Local al Municipiului Călărași: „Acest virus, care face ravagii printre noi, nu ține cont de vârstă, mediul social, părerile, opiniile, ocupația, studiile, hobby-urile sau preferințele cuiva. E un virus care mi-a răpit cunoscuți și prieteni foarte buni, iar asta nu doresc nimănui. Nu mai permiteți Covidului să vă mai răpească cunoscuții sau să îi vedeți pe paturile de spital. Pentru că ne apropiem de perioada sărbătorilor de iarnă și tot ce ne dorim e să fim bine, sănătoși, cu cei dragi la masă, fiți responsabili și aveți grijă de voi și de cei care vă sunt aproape. Haideți să trecem împreună peste această perioada grea cu bine! Vaccinați-vă și rămâneți sănătoși!”

Daniel Parfene

Daniel Parfene – coordonator zonal, Organizația Municipală Călărași: „Oameni buni, nu mai acționați după ureche și nu mai credeți în conspirații… Virusul e lângă noi și ucide fără diferențe, indiferent dacă a fost scăpat din laborator sau pur si simplu a fost lansat de cineva/undeva. IMPORTANT e ceea ce facem noi pentru a-l doborî și cât de responsabili suntem față de cei de lângă noi. Vaccinarea este, în momentul de față, cea mai bună armă de luptă, o arma logică și care a demonstrat că funcționează în lumea civilizata! Sănătate tuturor și protejați-vă cât puteți!”

Daniel Purcărea

Daniel Purcărea – Prim-Vicepreședinte Organizația Municipală Călărași: „Vaccinul este soluția prin care vom putea să scăpăm de virus!”

Mariana Luca

Mariana Luca – consilier al PNL în cadrul Consiliului Local al Municipiului Călărași: „Trist, dramatic, înfiorător!!! Peste o mie de suflete s-au înălțat la cer, răpuse de virus, în doar 2 zile!!! Bilanț negru pe care nu l-am regăsit nici măcar în statisticile din vremuri de război. Familii întregi răpuse în aceeași zi!!! Copii care-și îngroapă părinții, părinți care-și îngroapă copiii! Acest coșmar poate lua sfârșit, dragii mei, avem muniție la îndemână, avem VACCINUL! VACCINATI-VĂ, numai așa vom putea să revenim la normalitate! Numai așa vom putea salva viețile celor de lângă noi și chiar propriile vieți! Și, cum puterea exemplului poate fi cea mai solidă motivare, iată, eu m-am vaccinat și cu cea de-a treia doză! Mi-am făcut datoria față de mine, față de cei dragi, față de oameni.”

Marius Cătălin Călin

Marius Cătălin Călin – Vicepreședinte Organizația Municipală Călărași: „Haideți sa facem un exercițiu. Vă schimbați de haine, vă încălțați cu prima pereche de încălțăminte găsită, coborâți din bloc. Un om a murit de Covid în tara asta, între timp. Mergeți până la magazin, căutați pe rafturi ce aveți nevoie, ajungeți la casă. Un om a mai murit de Covid, între timp. Poate chiar în orașul nostru. Plătiți, ajungeți acasă fără grabă, vă descălțați. A mai murit încă un om de Covid, în România. Câți oameni mai sunt până a doua zi?”

Alin Bogdan Drăgulin

Alin Drăgulin – președinte Organizația Municipală Călărași: „Trăim, vedem, simțim ce se întâmplă în jurul nostru! Vaccinați-vă, oameni buni! Pentru voi! Pentru cei de lângă voi!”

Alin Bogdan Drăgulin a precizat, ulterior, că Organizația Municipală Călărași a Partidului Național Liberal a susținut măsurile de combatere a răspândirii infectării cu SarsCov2de la începutul pandemiei.

„Este o chestiune de responsabilitate pe care trebuie să o avem față de noi și față de comunitate. Nu este deloc ușor, în timpul campaniei electorale, s-a întâmplat să fim abordați agresiv, de către cetățeni dezinformați și alimentați de campaniile conspiraționiste. Zilele acestea am văzut mesaje antivaccinare și acuzații de tot felul, la unele postările ale noastre. Continuăm în acest demers prin toate mijloacele pe care le putem folosi. Important e să facem tot ce ține de noi în această luptă cu virusul, să ne folosim eventuala vizibilitate în spațiul public, pentru lucruri concrete.”

Articolul precedentSP CT-AFL CĂLĂRAȘI: ANUNȚURI
Articolul următorAnunţ licitaţie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read