AcasăBREAKING NEWSBorcea: Tăiat cu maceta și aruncat în șanț, din răzbunare

Borcea: Tăiat cu maceta și aruncat în șanț, din răzbunare

A fost arestat în data de 29.04.2020, de un complet de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași. Este vorba de Ion George Alexandru, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” prevăzută de art. 193 alin. (2) C.pen. și “tulburarea ordinii și liniștii publice” prevăzută de art. 371 C.pen. cu aplic. art. 38 alin. (2).

După ce a depus mărturie într-un dosar de furt, un bărbat din județul Călărași, comuna Borcea, a ajuns în stare gravă la spital. În urma declarațiilor făcute, a fost înjunghiat și tăiat cu o macetă de către patru indivizi, anunță postul de televiziune Antena 3. Eveniment s-a produs pe data de 28 aprilie 2020, atunci când acesta se deplasa către locuința soacrei sale. Pe drum, bărbatul, împreună cu soția și fiul lor în vârstă numai trei ani, s-au întâlnit cu cel împotriva cărora victima a depus o mărturie într-un dosar de furt. Potrivit martorilor, atacatorul, însoțit de alți trei indivizi, au sărit să îl bată pe cel care a depus mărturie împotriva lor. La un moment dat, unul dintre agresori a vrut să îl lovească cu o macetă în cap, însă bărbatul s-a ferit cu mâna și a scăpat astfel cu viață, însă cu o rană extrem de gravă. De asemenea, soția bărbatului a primit, la rândul ei, mai multe lovituri din partea agresorilor.

După scandalul de pe 28 aprilie, Ion George Alexandru a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru loviri sau alte violențe, dar nu și pentru tentativă de omor, scrie Antena 3.

Soția bărbatului a primit, la rândul ei, mai multe lovituri din partea agresorilor. Victima a explicat că totul a început în momentul în care a depus mărturie împotriva agresorului, într-un dosar de furt. Astfel, agresorul ar fi spart o locuință din comuna Borcea, motiv pentru care este cercetat penal. Pentru a scăpa de acest dosar, bărbatul a încercat să îl facă pe martor să renunțe la declarația dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read