Călărași SUD
BREAKING NEWS

Borcea: Tăiat cu maceta și aruncat în șanț, din răzbunare

banner

A fost arestat în data de 29.04.2020, de un complet de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Călărași. Este vorba de Ion George Alexandru, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” prevăzută de art. 193 alin. (2) C.pen. și “tulburarea ordinii și liniștii publice” prevăzută de art. 371 C.pen. cu aplic. art. 38 alin. (2).

După ce a depus mărturie într-un dosar de furt, un bărbat din județul Călărași, comuna Borcea, a ajuns în stare gravă la spital. În urma declarațiilor făcute, a fost înjunghiat și tăiat cu o macetă de către patru indivizi, anunță postul de televiziune Antena 3. Eveniment s-a produs pe data de 28 aprilie 2020, atunci când acesta se deplasa către locuința soacrei sale. Pe drum, bărbatul, împreună cu soția și fiul lor în vârstă numai trei ani, s-au întâlnit cu cel împotriva cărora victima a depus o mărturie într-un dosar de furt. Potrivit martorilor, atacatorul, însoțit de alți trei indivizi, au sărit să îl bată pe cel care a depus mărturie împotriva lor. La un moment dat, unul dintre agresori a vrut să îl lovească cu o macetă în cap, însă bărbatul s-a ferit cu mâna și a scăpat astfel cu viață, însă cu o rană extrem de gravă. De asemenea, soția bărbatului a primit, la rândul ei, mai multe lovituri din partea agresorilor.

După scandalul de pe 28 aprilie, Ion George Alexandru a fost reținut și ulterior arestat preventiv pentru loviri sau alte violențe, dar nu și pentru tentativă de omor, scrie Antena 3.

Soția bărbatului a primit, la rândul ei, mai multe lovituri din partea agresorilor. Victima a explicat că totul a început în momentul în care a depus mărturie împotriva agresorului, într-un dosar de furt. Astfel, agresorul ar fi spart o locuință din comuna Borcea, motiv pentru care este cercetat penal. Pentru a scăpa de acest dosar, bărbatul a încercat să îl facă pe martor să renunțe la declarația dată.

Articole asemănătoare

Disprețul – unitatea de măsură a guvernării lui Dragnea PSD are pata pusă pe românii din Diaspora

publish@calarasisud.ro

DIRECTIA SANITARA VETERINARA SI PENTRU SIGURANTA ALIMETELOR CALARASI IN ALERTA DATORITA FOCARULUI DE PESTA PORCINA AFRICANA IN EXPLOATATIE COMERCIALA DE SUINE

publish@calarasisud.ro

Cu șeful liberalilor, Daniel Ștefan Drăgulin, despre elefantul din vitrină

publish@calarasisud.ro

Lasă un comentariu

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și folosirea datelor dvs. pe acest site web.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest website foloseşte cookie-uri proprii cât şi cookie-uri adăugate de terţi, pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Respectând prevederile legii 677/2001 vizând protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și la libera circulație a acestor date, SC GRUPEX 2000 SRL este înscrisă la ANSPDPC ca operator de date cu nr. 0019559 . Clientul companiei SC GRUPEX 2000 SRL își exprimă în mod expres consimțământul ca datele sale personale să fie preluate, stocate și prelucrate prin sisteme manuale și automate în următoarele scopuri: livrarea de servicii, îmbunătățirea conținutului furnizat, activități statistice sau de raportare. Accept Citește mai departe...