AcasăBREAKING NEWSCălărași: A murit în poartă la Tenaris / Video

Călărași: A murit în poartă la Tenaris / Video

S-a întâmplat în această dimineața, la poarta unității Tenaris, din municipiul Călărași. Un bărbat a fost găsit prăbușit, pe trotuar. Primul apel la numărul unic de urgență a fost înregistrat în jurul orei 7:38.

Prăbușit pe stradă

Cea care a sunat inițial este o femeie care este cunoscută în zona respectivă, aceasta adunând resturi de cărbune, de prin ruinele fostei platforme siderurgice. În drum spre serviciu, la Postul de Poliție Cuza Vodă, agentul șef de poliție Constantin Lucian Avram a fost cel care a intuit gravitatea cazului, a oprit și a încercat să-i acorde bărbatului ajutorul. Anterior, femeia care l-a găsit prăbușit a făcut semne disperate la mai mulți șoferi. Nimeni na oprit. S-a sunat, în continuare, la 112, mai ales că persoana prăbușită nu părea un om al străzii și nici nu ar fi prezentat semne că ar fi băut. S-a prăbușit și, în cădere, s-a lovit la bărbie. Polițistul Avram, până la sosirea echipajelor medicale specializate, l-a întors pe partea stângă și, în permanență, a fost atent să nu-și înghită limba. Bărbatul, însă, nu dădea semne că ar conștientiza ceea ce i se întâmplă. Sângera pe nas. Părea deja decedat, fiind, după toate aparențele, victima unui infarct.

Echipajul cu medic a ajuns aproape după 20 de minute

La fața locului au ajuns echipe ale Poliției Locale Călărași. Un prim echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași a venit la minute bune de la primul apel. Era format din șoferul de pe mașina de ambulanță și o asistentă. Șoferul este cel care s-a apucat, inițial, să-i facă masaj cardiac. Asistenta i-a pus o perfuzie. Ulterior, după alte 10-15 minute, la fața locului a ajuns un alt echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Călărași, format inclusiv din medic. S-a continuat procedura de resuscitare, inclusiv prin aplicarea de electroșocuri, dar fără nici un rezultat. Bărbatul a fost declarat decedat. A fost identificat drept locuitor al municipiului Călărași, în vârstă de 56 de ani. Din primele date, acesta se ducea la serviciu. Nimeni nu știe cât timp a trecut de când acesta s-a prăbușit pe trotuar și până când au fost alertate cadrele medicale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read