AcasăPe surseGoală-pușcă, o tânără din Prahova a fost gasită moartă, pe câmp, pe...

Goală-pușcă, o tânără din Prahova a fost gasită moartă, pe câmp, pe raza comunei Borcea

Abia în cursul zilei de ieri, 2 noiembrie, anchetatorii au stabilit identitatea unei fete, în vârstă de 27 de ani, găsită moartă, pe Autostrada Soarelui, în dreptul comunei Borcea. Tânăra era goală-pușcă.

Prietenă cu prostituate

Potrivit publicației incomodph.ro, tânăra era din localitatea Telega, județul Prahova. A fost găsită pe un câmp. Au fost indicii conform cărora tânăra ar fi murit de hipotermie, plutind într-un lac de pe raza județului. Tânăra nu consumase alcool sau droguri, au stabilit medicii legiști. Tânăra se numește Mirabela Cristian. Potrivit sursei citate, aceasta se întorsese de puțin timp în țară, după ce până de curând a locuit în Danemarca, cu fostul iubit. Întoarsă în Telega, potrivit fostului coleg de clasă care a discutat cu mai mulți apropiați ai fetei, s-ar fi împrietenit cu mai multe prostituate pe care încerca să le convingă să renunțe la „meseria” respectivă. Cu câteva zile înainte de a fi găsită decedată, tânăra și-ar fi sunat părinții de pe un număr de cartelă care nu-i aparținea, de pe un telefon al unor oameni de pe stradă, semn că fata nu mai avea telefonul personal.

Fără cerc de suspecți

Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași a infirmat faptul că Mirabela Cristian ar fi fost găsită plutind în apele unui lac de pe raza județului, aceasta fiind găsită pe câmp, dar că în cauză nu sunt suspiciuni de moarte violentă. Sursa citată afirmă că tânăra a fost văzută de mai mulți oameni pe traseul ei până la locul în care și-a găsit sfârșitul, iar că la ora actuală urmărirea penală se efectuează cu privire la identificarea circumstanțelor morții. Nu există momentan un cerc de suspecți, pentru că indiciile merg spre moarte suspectă, dar se așteaptă încă raportul necropsiei care va face, probabil, lumină în acest caz. Concluziile preliminarii ale raportului medico-legal spun că Mirabela a murit de refrigerare, fiind foarte frig în timpul nopții respective. Dar cum a ajuns tânăra dezbrăcată pe acel câmp de lângă autostradă rămâne un mister, cel puțin până la raportul necropsiei, întrucât la ora actuală se fac analize suplimentare toxicologice, comentează incomodph.ro

La concertul lui Dilimanjaro

Datele adunate până acum de anchetatori exclud varianta omorului. Se verifică dacă tânăra a ajuns singură pe acel câmp sau a fost adusă, însă, potrivit martorilor care au văzut-o pe traseu, aceasta mergea singură. În plus, pe traseul respectiv, anchetatorii au găsit și hainele Mirabelei, dar și geanta, în care avea un card bancar pe numele său. incomodph.ro afirmă că  în lucruri nu a fost găsit, însă, niciun telefon mobil, iar anchetatorii confirmă cele spuse de cunoștințe, că Mirabela și-a sunat părinții cu câteva zile înainte de a fi descoperită moartă, de pe telefonul unor străini de pe stradă. Siteul spynews.ro notează că Mirabela plecase la un concert, la București. Tatăl acesteia spune că a plecat pentru a asista la un concert al unui artist cu numele de scenă Dilimanjaro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Must Read